Bogdan Ivan către colegii din TSD: Vă îndemn să faceţi campanie pentru Victor Ponta ca pentru voi înşivă!

Biroul de presă TSD Bistrița-Năsăud

Peste 100 de tineri social-democrați din Bistrița-Năsăud au participat alături de Victor Ponta și Mihai Sturzu la Școala de Vară TSD, organizată la Mamaia în acest final de săptămână.

            Delegații au participat la întâlnirea cu premierul Victor Ponta, precum și la dezbateri pe teme de comunicare politică, politică externă și antrepenoriat, unde au conferențiat Vicepremierul Liviu Dragnea, Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici și profesorii Bogdan Teodorescu și Marius Pieleanu.

Prin prezența consistentă la școala de vară, TSD Bistrița-Năsăud a dat un semnal către celelalte organizații din Ardeal că schimbarea în România începe cu tinerii, care pentru dată în istoria post-decembristă au șansa să aleagă un tânăr la conducerea țării.

 "Suntem la începutul a 70 de zile în care vom avea șansa să promovăm ideile și viziunea unui tânăr născut și crescut într-o familie normală, care are toate șansele să devină Președintele României și să ne reprezinte pe noi, oamenii normali. Noi, tinerii nu avem niciun motiv să nu îl susținem pe Victor Ponta la conducerea României. De prea mult timp, noi și părinții noștri așteptăm o schimbare fundamentală în România. Acum este șansa ca acest lucru să devină realitate. Acum este șansa ca România să fie condusă de oameni tineri, capabili, care au demonstrat că sunt buni și care înainte de toate sunt români și îi prețuiesc pe români. Vă îndemn să credeți în acest vis, vă îndemn că credeți în generația noastră și începând din acest moment să faceți campanie pentru Victor Ponta ca pentru voi înșivă!", a declarat la finalul școlii de vară, președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5