Bogdan Ivan, la Şcoala Politică a TSD: Pregătim generaţia politică 2020!

La finele săptămânii trecute, tinerii social-democraţi din toată ţara s-au reunit la Buşteni, în cadrul Şcolii Politice.

„Pregătim generația politică 2020. O generație care preia lucrurile bune de la actuala generație (da, au şi lucruri bune de transmis) şi vine cu idei şi forța de a schimba lucrurile! Singurele limite adevărate sunt cele care ni le impunem! Iar generația noastră nu are limite!”, spune liderul TSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan.

De altfel, acesta a avut ce să le povestească colegilor săi. „În urma alegerilor locale din 5 iunie PSD Bistrița-Năsăud a demonstrat că tinerii sunt o resursă în politică! Suntem singura organizație politică de tineret din Bistrița-Năsăud care a înregistrat aproape 100 de aleși locali tineri (primari, consilieri județeni și consilieri locali)! E o victorie a generației tinere care se datorează fiecărui membru al organizației noastre!

Sunt tare mândru de echipa noastră și mă bucur că am demonstrat că avem valoare și capacitatea de a construi o generație politică capabilă să conducă în viitor comunitatea noastră! Am depășit împreună stadiul de ”lipitori de afișe” și am ajuns în locul în care se iau deciziile!

Am reușit împreună acest lucru pentru că am muncit foarte mult, pentru că am atras alături de noi oameni de calitate dar și pentru că am fost susținuți de liderii PSD Bistrița-Năsăud și mai ales depreședintele Emil Radu Moldovan, un om care crede în tineri și în ideile lor”, explică preşedintele TSD Bistriţa-Năsăud. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5