Școala de Pregătire Politică ”(r)Evoluția Ideilor” a Tinerilor Social Democrați din Bistrița-Năsăud, cu ministrul Eugen Teodorovici şi sociologul Sebastian Dâncu

TSD Bistrița-Năsăud organizează, în perioada 7-8 iulie 2018, la Colibița, Școala de Pregătire Politică ”(r)Evoluția Ideilor” a Tinerilor Social Democrați din județ.

Peste 100 de tineri vor fi prezenţi la training-urile, dezbaterile și activitățile din cadrul şcolii politice, eveniment menit să formeze tinerii care vor să crească România, să facă o politică a faptelor și să declanșeze o (r)evoluție a ideilor.

„Ca în fiecare an, organizăm Școala de Vară, unde adunăm la un loc tineri, profesioniști din domeniul comunicării și politicieni care au demonstrat prin fapte că schimbarea se face prin oameni cu idei, voință și multă muncă.

Anul acesta, timp de două zile, aducem față în față generații diferite pentru a avea o nouă generație care învață din trecut, este pregătită pentru viitor, dar este ancorată în realitatea prezentului.

Astfel, invitații speciali ai evenimetului sunt d-nul Vasile Sebastian Dîncu, sociolog și fost Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, d-nul Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finanţelor Publice, d-na Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului, d-nul Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, deputați și primari ai județului nostru.

Îmbinăm munca și formarea cu distracția, iar scopul nostru este de a avea o echipă de încredere, pregătită să facă o politică pentru oameni. Pe scurt, pregătim generația viitorului.

De asemenea, această Școală Politică va fi și momentul de lansare a unei inițiative dedicate centenarului Marii Uniri, un manifest și un angajament al generației noastre, pentru generația 2118. ” - susține Bogdan Ivan Gruia, Președintele TSD Bistrița-Năsăud.

 

Progamul Școlii de Pregătire Politică:

 

●                   Sâmbătă, 7 iulie 2018

9:30-10:00 Primirea invitaților și deschiderea oficială a Școlii de Pregătire Politică

10:00-13:00 Training-uri (branding personal, PR, comunicare politică etc.)

13:00-14:00 Prânz

14:00-18:00 Partea a doua a conferințelor

18:00 - Cină

 

●                   Duminică, 8 iulie 2018

Ora 10:00 – Concluzii

Ora 11:00 – Încheierea oficială a Școlii de Pregătire Politică

 

-              Echipa de comunicare a TSD Bistrița-Năsăud -

 

Comentarii

05/07/18 18:54

VAI DE CAPUL LOR!

ASTA TREBUIE SĂ-I ÎNVĂŢAŢI!
CEEA CE A SPUS TRAIAN BERBECEANU:

"Voi, toţi cei din spatele lui, veţi rămâne în istoria acestei ţări ca fiind gaşca care a apărat un infractor dovedit, care şi-a dorit reinstaurarea dictaturii după 30 de ani de libertate!
Veţi fi păstraţi în memoria colectivă a românilor ca fiind cei care au protejat un infractor laş condamnat încă o dată, ca fiind cei care au preferat să discrediteze şi să distrugă un întreg sitem judiciar, în loc să-i permită să stabilească definitiv dacă infractorul, o dată dovedit, este vinovat sau nu pentru a doua oară!
Ne vom aminti mereu de voi, ca fiind cei care au hotărât ca ţara să fie condusă de infractori, ca fiind cei care au trasformat condamnarea penală, abuzul şi neglijenţa în serviciu în virtuţi de stat!
Copiii nostri vor învăţa că aţi dat foc ţării, doar pentru a vă salva pielea şi a vă pune la adăpost averile!
Ale voastre şi ale infractorului dovedit!
Ruşinea atitudinii voastre de acum vă va urmări pretutindeni!
Pe voi şi pe ai voştri!
Dumnezeu o să-i dea fiecăruia după fapte!
Aici, pe pământ!
Amin!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]