Botez de vis. Naşi celebri pentru micuţul Tudor

Micuţul Tudor Alexandru a fost încreştinat azi, chiar în ziua alegerilor. După botezul săvârşit conform tainelor bisericii, bucurie mare pentru toţi la restaurantul cu cele mai multe stele din judeţ.
"Tudor si nașii lui! Alexandra Mikle si Silviu Mikle , ne bucurăm de fericirea voastră!" a scris pe facebook naşa Gabriela Montoiu. "Tudor va zâmbește de la minunata lui petrecere" este un alt mesaj scris de Gabriela pe facebook. În fotografiile postate pe reţeaua de socializare naşii ( Gabriela Montoiu-manager Romana şi Prompt Communication şi Marius Cotor, managerul Leoni Bistrița) sunt alături de micul îngeraş în biserică, dar şi la petrecere.
O zi care, cu siguranţă, nu va fi uitată niciodată de naşi, dar şi de părinţii Alexandra Mikle si Silviu Mikle.
Evenimentul se derulează într-o ambianţă specifică vârstei micuţului, cu personaje de basm, iar mesele aranjate cu articole pentru copii. Iar ţinutele naşilor sunt şi ele de sărbătoare, elegante şi cu bun gust.
Cotidianul Răsunetul urează micuţului Tudor Alexandru , o viaţă frumoasă, iar îngerul păzitor să fie mereu alături de el, luminându-i calea, spre bucuria părinţilor şi a naşilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5