Botezul micuţului Ioan Damaschin. Naşi – Mihaela şi Gavril Ţărmure, bunică Lenuţa Purja

Emoţii mari pentru artista Lenuţa Purja care, de curând, a devenit bunică. Unicul fiu, Sergiu Aurelian Negrean Purja, împreună cu soţia lui, Loredana, au fost binecuvântaţi de Cel de Sus cu micuţul Ioan Damaschin. Botezul a avut loc la Cluj, micuţul fiind încreştinat de cei care au fost naşi de cununie alături de Grigore Leşe la nuntă, familia Ţărmure.
În faţa Celui de Sus, Mihaela şi Gavril Ţărmure, alături de cealaltă pereche de naşi, au încredinţat pe micuţul care a devenit, prin botezul cu apă, creştin. După acest ceremonial, Ioan Damaschin a fost îmbrăcat într-un frumos costum popular de pe Valea Someşului, purtând astfel încă de mic cu mândrie hainele strămoşeşti pe care le îmbracă întotdeauna cu drag şi tata, absolvent al Facultăţii de Teologie şi al Conservatorului.
După cum ne-a declarat Lenuţa Purja, copilul începe deja să fie curios şi când aude un cântec şi poate va duce mai departe această moştenire preluată de la străbunica Teodora Purja, numită „Tezaurul viu al Văii Ţibleşului”, prezentă şi ea la botez şi dusă mai departe apoi de bunica Lenuţa Purja şi tata Sergiu Negrean.
A urmat o petrecere pe cinste, la care, printre invitaţi, a fost şi interpreta Mina Buga, prietenă a familiei.
Urăm micuţului Ioan Damaschin ani frumoşi într-o lume bună, iar îngerul să-i fie mereu aproape.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5