BUCURIA DE A FI PELERIN

Căutarea  şi descoperirea lui Dumnezeu se face şi astăzi, încă din tinereţe. El se descoperă cu precădere, tinerilor, care la îndemnul părinţilor şi a slujitorilor Domnului, îl caută în tot ceea ce este frumos, iar frumuseţea  Creatorului nostru, o găsim în locurile binecuvântate de Acesta.

           Astfel se face, că tinerii din Parohia Sebiş, alături de preotul şi duhovnicul lor, Frăţilă Ciprian,  cu binecuvântarea ÎPS Andrei, Mitropolitul şi Arhiepiscopul nostru, ca răsplată a participării la programul catehetic  „ Hristos descoperit copiilor” , care s-a desfăşurat în parohia noastră, au  poposit, printr-un pelerinaj, în frumoasele locuri ale judeţului, îmbinând partea duhovnicească cu cea culturală, de care tinerii nostri au atâta nevoie.

           Pr. Ciprian: „ Bucuria de a fi pelerin, am împărtăşit-o tinerilor din parohia pe care o păstoresc, arătându-le locurile de tihnă duhovnicească, mănăstirile din judeţul nostru, cât şi partea culturală,  casele memoriale, a celor care au fost şi vor rămâne vesnic, poetul George Cosbuc şi romancierul Liviu Rebreanu. Nădăjduiesc că acest lucru a fost unul benefic  pentru sufletul şi gândirea lor, în vederea formării lor duhovnicească şi culturală.”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5