Bucurie în farfurie

În cadrul programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun! ”, la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 Bistriţa, conform planificării s-au desfăşurat activităţi cu tematică gastronomică la nivelul întregii unităţi.
Preşcolarii grupei mici „C”, coordonaţi de d-nele educatoare: Roşca Livia Andreea şi Morar Roxana Georgeta au fost vizitaţi de elevii clasei a I-a Step-by-Step, Colegiul Naţional Andrei Mureşanu Bistriţa, coordonaţi de d-nele învăţătoare: Catalano Cristina şi Pitea-Crişan Adina. Copiii au avut ocazia să participe alături de Super Ambasadorul „Food Revolution Day”, dietetician-nutriţionist Lorena Someşan la prepararea unui desert gustos şi sănătos, învăţând prin cooperare tehnici corecte de tăiere şi curăţare a fructelor. Rezultatul muncii lor a fost o salată de fructe uriaşă, care la finalul activităţii a fost savurată cu bucurie de către toţi copiii.
Prin această activitate am încercat să revoluţionăm alimentaţia şi să le creem copiiilor bucuria de a învăţa împreună. Întreaga acţiune a fost realizată cu sprijinul conducerii unităţii de învăţământ, director Muscari-Salvan Carmen.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5