Bucurie în farfurie
În cadrul programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun! ”, la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 Bistriţa, conform planificării s-au desfăşurat activităţi cu tematică gastronomică la nivelul întregii unităţi.
Preşcolarii grupei mici „C”, coordonaţi de d-nele educatoare: Roşca Livia Andreea şi Morar Roxana Georgeta au fost vizitaţi de elevii clasei a I-a Step-by-Step, Colegiul Naţional Andrei Mureşanu Bistriţa, coordonaţi de d-nele învăţătoare: Catalano Cristina şi Pitea-Crişan Adina. Copiii au avut ocazia să participe alături de Super Ambasadorul „Food Revolution Day”, dietetician-nutriţionist Lorena Someşan la prepararea unui desert gustos şi sănătos, învăţând prin cooperare tehnici corecte de tăiere şi curăţare a fructelor. Rezultatul muncii lor a fost o salată de fructe uriaşă, care la finalul activităţii a fost savurată cu bucurie de către toţi copiii.
Prin această activitate am încercat să revoluţionăm alimentaţia şi să le creem copiiilor bucuria de a învăţa împreună. Întreaga acţiune a fost realizată cu sprijinul conducerii unităţii de învăţământ, director Muscari-Salvan Carmen.
Citiţi şi:
- Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc”, Casa vie a cărţii
- Mesaje, culori, sărbători, de Ziua Națională a României, la Școala Gimnazială nr. 4 Bistrița! Elevii ucrainieni, implicați în sărbătoarea națională
- 100 de zile de școală în Colegiul Național "Andrei Mureșanu"
- ,, UNIREA NAŢIUNEA A FĂCUT-O ''
- Motto:,, Dumnezeul geniului m-a sorbit din popor cum soarele soarbe un nour de aur din marea de amar.’’
Adaugă comentariu nou