Bucurie pentru mama deputatului Doina Pană

sursa facebook

Atâta timp cât ai în viaţa ta pe mama eşti copil, indiferent de vârsta şi de funcţia pe care o ai. Are cine îţi purta de grijă şi cine îţi spune dragul mamii. Deşi ajunge mai rar acasă, la Matei, datorită funcţiei pe care o ocupă, deputatul Doina Pană nu uită niciodată să facă mici bucurii pentru mama ei. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când a invitat-o pe mama într-o excursie într-o zonă în care aceasta nu a mai fost.
„În viaţa noastră există şi lucruri de neexplicat. De exemplu, să trăieşti 75 de ani într-un judeţ să să nu-l cunoşti în întregime. E specific marii majorităţi a ţăranilor români care cunosc şi alte localităţi decât cea de domiciliu doar dacă nevoile vieţii le-au purtat paşii pe acolo. Niciodată pentru agrement. Când au parte de asta se bucură şi se minunează ca un copil”, spune deputatul Doina Pană.
Înainte de concediu, aceasta i-a dedicat o zi mamei, pe care a dus-o la marea de la munte, la Colibiţa, o premieră pentru aceasta, deşi se află la 80 de km distanţă de casă. O zi de neuitat atât pentru mamă, care s-a bucurat de frumuseţile de la Colibiţa, cât şi pentru fiică, fericită că a putut să-i facă o asemenea surpriză.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5