Noi formule de joc la CSM Bistriţa şi Consiliul Judeţean. O primă întâlnire, la Palat

Un nou început, o nouă etapă, un vis împlinit! Am avut o primă întâlnire cu noua formulă a echipei de handbal feminin CSM Bistrița.

Echipa de handbal CSM Bistrița a demonstrat un întreg sezon că dorința de a face performanță este una foarte puternică, reușind să facă mândru un județ întreg prin calificarea în Ligă Națională. Am încredere că fetele vor face tot ce ține de ele pentru ca echipa să ne facă mândri și în noul sezon și sper să ne clasăm pe un loc cel puțin decent în noul sezon”, spune preşedintele Emil Radu Moldovan.

         Alături de preşedintele Consiliului Judeţean, la întâlnire au participat prefectul Ovidiu Frenţ, directorul economic Teofil Cioarba din CJ BN, consilierul judeţean Monica Săsărman, directorul CSM Bistriţa – Adrian Moldovan.

         După un stagiu de pregătire la Colibiţa, CSM Bistriţa va participa la o serie de tunee amicale, în cel de la Bistriţa, din august, urmând să fie prezentată publicului larg şi echipa.

         Noul sezon competiţional va începe, cel mai probabil, după prima decadă a lunii septembrie, datorită participării echipei de handbal a României la Jocurile Olimpice.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]