Bursa locurilor de muncă la Beclean

Parte integrantă a Bursei Generale a locurilor de muncă, Bursa locurilor de Muncă de la Beclean s-a situat la înălţimea aşteptărilor prin eficienţa care s-a simţit asupra forţei de muncă din localitate.

Astfel, vinerea trecută, respectiv la data de 23 aprilie 2010, la Hotelul „Someş” din Beclean, s-a desfăşurat acţiunea planificată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud (AJOFM), acţiune coordonată şi supravegheată de simpaticele doamne Irina Hădărean, şefa agenţiei locale, Lia Rus, Dorina Puian, Anuţa Mititean şi referentul Elisabeta Lucaci, care, cu responsabilitate, s-au situat în fruntea acţiunii, fiind adevărate gazde pentru cei 16 ofertanţi şi cele 162 de persoane, câte s-au înregistrat în căutarea unui loc de muncă.

În urma contabilizării rezultatelor de vineri, din cele 162 persoane participante, au fost selectate 82 de persoane, din care 2 cu studii superioare, 21 absolvenţi de liceu, 1 cu şcoală profesională, 22 cu şcoală generală, fiind selectaţi(te) 18 persoane muncitori necalificaţi în agricultură şi construcţii, 5 şoferi şi 3 contabili.

Dintre firmele participante amintim, cu această ocazie, pe SC Miron Construct din Beclean, SC Sckristal luna, SC Zavav, SC Dumbrava Sînicoară, SC Izoand constr. Şi altele, ca să amintim doar pe cele mai reprezentative.

De menţionat că întreaga acţiune de la Beclean s-a desfăşurat pe fondul unui spot publicitar mobilizator, atât pentru ofertanţi, cât şi pentru solicitanţi.

Comentarii

27/04/10 18:08
costan

Frumos din partea distinselor doamne,care au facut o treaba buna spre multumirea celor 82 persone.Ma surpride insa absenta,mirificei,inegalabilei,nepretuitei si celei mai mari politiciene Doris Moldovan.Se poate asa cevaa ? Cum de o anume publictie online de pe melegurile noastre n-a luat foc ? Mare minune!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5