Călin Stan (USR Bistriţa): Nu lăsaţi PSD să intre în turul doi

              Preşedintele USR Bistriţa, Călin Stan, coordonatorul de campanie al Alianţei USR PLUS pentru alegerile prezidenţiale, la nivel judeţean, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă că Dan Barna a finalizat turneul prin ţară, parcurgând peste 11500 km, ajungând în toate judeţele României şi nu numai.

          „Invităm cetăţenii să iasă la vot, duminică, 10 noiembrie. Este un vot decisiv pentru democraţie. Nu lăsaţi PSD să intre în turul doi, o prezenţă mai mare a oamenilor la vot înseamnă un PSD mai mic. Ei au aceeaşi votanţi de câţiva ani, dar cu ultimele gafe, cred că şi electoratul lor şi-a dat seama că trebuie să voteze pe altcineva. Îi invită cu încredere să voteze pe Dan Barna, un om tânăr, care a intrat în politică în 2016 ca secretar de stat în Guvernul Cioloş", a declarat Stan.

          În context, acesta a menţionat că Alianţa USR PLUS are reprezentanţi în toate cele 313 secţii de votare, chiar dacă USR are filiale doar în 24 de localităţi.

          „Le mulţumesc filialelor locale care s-au implicat, creştem de la zi la zi, oamenii au încredere în noi, avem un feed-back pozitiv din partea oamenilor. Oamenii tac şi votează fără să zică direcţia în care se duc. (...) Avem 24 de filiale, dar până la finalul anului încercăm să deschidem 35 de filiale, iar în martie 2020 să avem filiale în toate cele 58 de comune şi patru oraşe. Dacă avem aceste filiale, cu siguranţă vom avea candidaţi la alegerile locale. Acesta este scopul nostru, să avem candidaţi, atât pentru consiliile locale, candidaţi de primari. Cu siguranţă vom câştiga şi primării, depinde de implicarea fiecărei filiale”, a mai spus Cătălin Stan.

          Pentru votul de duminică, Stan a menţionat că vor fi comune unde USR va excela, dar şi localităţi unde vor fi rezultate mai slabe, chiar dacă mesajul lui Dan Barna a ajuns peste tot. USR BN va face o numărătoare paralelă a voturilor din secţii, mizând pe rezultate la fel de bune ca la europarlamentare, cu aproape 27% în municipiul Bistriţa şi 15% la nivel judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5