Dacă vrei un tur 2 fără PSD, votează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS. Lupta dintre noi și PSD este extrem de strânsă!

Dacă vrei un tur 2 fără PSD, votează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS. Lupta dintre noi și PSD este extrem de strânsă!


Pentru PSD, turul 2 la prezidențiale este încă o șansă, probabil ultima înainte de colaps. Pentru noi este șansa de a continua schimbarea pe care am început-o în primăvară la alegerile pentru Parlamentul European.

Atunci diferența între noi și PSD a fost de numai 0,2%. Doar blocarea votului în Diaspora a făcut ca PSD să ne depășească cu câteva voturi.

Acum putem schimba asta. Dacă ieșim cu toții la vot, pentru prima dată în 30 de ani, PSD nu va intra în turul 2 la prezidențiale.

De ce Dan Barna?

Pentru că reprezintă Alianța USR-PLUS, cea mai proaspătă și onestă mișcare politică din România.

 Pentru că în ultimii trei ani s-a luptat, în stradă și în Parlament, împotriva abuzurilor și violenței regimului Dragnea-PSD.

Pentru că ar fi primul președinte al României care are experiență în mediul privat.
Pentru că este singurul candidat care nu a făcut niciodată blat cu PSD.
Pentru că a condus campania Fără Penali în Funcții Publice și, alături de noi, a strâns peste un milion de semnături de susținere a inițiativei.

Comandat de Uniunea Salvați România. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190911

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5