Călin Stan (USR Bistriţa): PSD și PNL și-au dat din nou mâna pentru a vota împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor

Acum. PSD și PNL și-au dat din nou mâna pentru a vota împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, care trebuia să fie votat astăzi în plenul reunit de la ora 13:00.

Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi cu voturile PSD, PNL, UDMR, Pro România. Domnule Ciolacu, domnule Roman, cum le explicați românilor?

Chiar dacă ieri s-a votat impozitarea pensiilor speciale în plată, pe viitor ele pot eliminate, dar parlamentarii nu vor să renunțe la privilegii.

De 3 ani și jumătate, proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor așteaptă un vot în plenul reunit, dar toate solicitările USR au fost respinse. Amintiți-vă la următoarele alegeri cine vrea cu adevărat și cine doar mimează că vrea eliminarea privilegiilor pentru parlamentari.

 

Comentarii

18/06/20 13:47
Eugen

Guru Augustin Zăgrean dixit: curat neconstituțional. Aleșii știu sigur acest lucru însă în prag de alegeri locale și parlamentare votul lor dă bine la electorat !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5