La Rebrişoara,

Cârcotaşii n-au avut dreptate!

În cursul zilei de miercuri, 11 februarie, s-a primit un telefon la Redacţia cotidianului „Răsunetul” prin care un cetăţean reclama faptul că autorităţile locale nu-şi fac „treaba” cum trebuie, şi anume, „Sunt din Rebrişoara şi sunt nemulţumit de felul în care se prezintă străduţele din Răstoaca. Se circulă greu, acestea fiind desfundate şi pline de noroi. Avem şi un decedat care trebuie dus la cimitir şi ne este frică să nu rămânem împotmoliţi. De două săptămâni de zile apelăm la autorităţi să remedieze situaţia, dar acestea ne ignoră…”.

Imediat am purces şi am luat pulsul la faţa locului să verificăm dacă cele relatate sunt adevărate sau nu. Ajunsă la Primăria Rebrişoara, mi s-a spus că edilul şef şi viceprimarul sunt pe teren. Adevărat! I-am găsit dirijând utilajele exact pe străduţele în cauză spre a înlătura neajunsurile. Viceprimarul Leon Morar ne-a explicat că încă de săptămâna trecută au împrăştiat pietriş în respectivele zone cu toate că nu intră în atribuţiile primăriei, reparaţiile trebuind să fie efectuate de firma care lucrează la canalizarea comunei. „Dar, tocmai pentru a-i ajuta pe concetăţeni, am adus câteva maşini cu pietriş, l-am împrăştiat şi tasat spre a mai acoperi din gropile care s-au făcut şi din cauza lucrului la canalizarea în zonă, dar şi din pricina atâtor ploi. Noi ne străduim, în limita posibilităţilor, să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au ales. Ştim că avem cârcotaşi, ca peste tot, dar acum ne-am obişnuit cu reclamaţiile lor neadevărate. Încercăm să nu-i mai băgăm în seamă, noi făcându-ne datoria…”.

Chiar şi cetăţenii din zonă ne-au asigurat că ori de câte ori au apelat la sprijin din partea administraţiei locale l-au primit neîntârziat. Trebuie să se ţină, însă, cont şi de faptul că bugetul este cam redus. Se acţionează în limita posibilităţilor…

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5