Casa Bindea, din Bistriţa, un plus de sănătate în bucate

Întâmplarea a făcut să ajung la Casa Bindea, amplasată în spatele Hotelului Cora, unde miresmele florilor şi ale fructelor mă îmbiau să intru neapărat în acest loc binecuvântat de Dumnezeu. Am avut ocazia să cunosc nişte oameni care se implică cu adevărat în această muncă.
Vasile Bindea e un om de afaceri care în urmă cu un an pornea la drum împreună cu familia pentru a-şi procesa produse obţinute din propria livadă. Bineînţeles, cu sprijinul unor fonduri europene accesate prin Start Up Plus, a demarat implementarea unui proiect care a presupus înfiinţarea unei făbricuţe de procesare a fructelor şi obţinere a dulceţurilor. Acest proiect s-a născut din nevoia de a valorifica superior fructele din recolta proprie, pasionat fiind de bucătărie, întotdeauna s-a orientat ca familia să pregătească produse alimentare sănătoase, bazându-se pe bucătăria tradiţională românească.
Casa Bindea a creat o linie de produse fără conservanţi, E-uri, aditivi alimentari, astfel că au reprodus gustul alimentelor din cămara bunicilor de altădată.
Indiferent de produs, Casa Bindea nu lucrează cu produse gelifiante, folosind în schimb concentraţie mare de fructe, astfel că pe eticheta fiecărui produs o să întâlniţi specificată cantitatea de fruct care s-a procesat pentru produsul din ambalajul respectiv. Gama de produse s-a extins de la dulceţuri şi siropuri la zacuscă, murături şi mâncăruri pe bază de fasole. În prezent, Casa Bindea oferă 27 de produse, urmând ca pe parcursul acestui an să completeze gama la aproximativ 40 de produse.
De menţionat faptul că, în sprijinul Casei Bindea au venit câteva magazine locale care apreciază şi promovează producătorii locali, sprijinind astfel şi economia locală, un exemplu care trebuie urmat de toţi. Astfel, amintim magazinele Cotidianul, Cămara Bunicii şi Cuptorul Bunicii.
Piaţa alimentară, respectiv magazinele, sunt dominate de produse pline de aditivi alimentari nesănătoşi pentru corpul uman. În condiţiile de pandemie, este important să ne întărim imunitatea consumând produse naturale, fără adaosuri chimice. Categoriile vulnerabile, copiii, persoanele în vârstă, femeile gravide vor găsi întotdeauna în produsele Casei Bindea garanţia calităţii, a bunului gust şi dragostea pentru o mâncare sănătoasă.
Casa Bindea oferă livrări gratuite la domiciliu pe raza municipiului Bistriţa şi Beclean, persoanelor care comandă telefonic sau prin intermediul magazinului online www.casabindea.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5