Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud şi-a stabilit programul pe perioada stării de alertă!

Având în vedere că serviciile publice asigurate de instituţia noastră se adresează unui segment vulnerabil de populaţie, atât din punct de vedere al vârstei, cât şi al stării de sănătate, Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud adoptă o serie de măsuri în vederea satisfacerii reale a nevoilor solicitanţilor, în actualul context epidemiologic prin răspândirea coronavirsului COVID – 19:

 • Reluarea activităţii cu publicul se va face gradual, cu evitarea în continuare a contactului fizic direct, respectarea distanţei sociale corespunzătoare, asigurarea triajului epidemiologic, dar şi obligativitatea de a purta masca în interiorul instituţiei.
 • Accesul în sediul instituţiei noastre se va realiza controlat, respectiv câte o singură persoană se poate prezenta la fiecare ghişeu, din spaţiul destinat publicului, organizate astfel:
  • la ghişeul nr. 9 – Registratura – se înregistrează solicitări de schimbare adresa, modalitate de plată a pensiei, eliberare taloane de pensie restituite
  • la ghişeul nr. 12  se pot face depuneri de dosare noi de pensii sau cereri de recalculare a pensiei, însoţite de documente în original
  • la ghişeul nr. 3 se vor putea obţine informaţii cu privire la plata ajutoarelor de deces, plata pensiilor, inclusiv cele restante, eliberare adeverinţe pentru pensionari
  • la ghişeul nr. 5 se vor înregistra contractele noi de asigurare şi vor fi eliberate adeverinţe de stagii de cotizare sau formulare necesare desfasurarii activitatii sezoniere in Germania.
  • Audienţele şi consilierea de specialitate vor fi asigurate, în continuare, telefonic şi prin e-mail sau, în cazuri de urgenţe, care nu suportă amânarea, prin rotaţie de către unul dintre directori.
  • Recomandăm în continuare folosirea celorlalte canale alternative, respectiv comunicarea și transmiterea petițiilor, solicitărilor, diverselor cereri prin e-mail sau prin servicii poştale/curierat, comunicarea prin telefon sau fax, utilizarea cutiei poştale de la intrarea în instituţie și efectuarea platilor prin virament bancar.
  • Fiecare solicitare va fi însoţită de un număr de telefon sau o adresă de e-mail pentru a fi comunicat în timp util numărul de înregistrare.

 

Conducerea Casei Judeţene de Pensii Bistriţa-Năsăud                            

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5