Casa Judeţeană de Pensii reduce programul de lucru cu publicul! Intră câte o persoană/ghişeu!

În contextul decretării instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, 

În scopul evitării răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19),

Având în vedere că majoritatea beneficiarilor sunt persoane vulnerabile, atât din punct de vedere al vârstei cât şi al stării medicale, după caz, a fiecăruia, iar dreptul la sănătate al persoanelor trebuie respectat

 Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud anunţă următoarele:

Programul de lucru cu publicul se va reduce în acest interval, de luni până vineri de la ora 8.30 – 14.00.

Solicităm beneficiarilor să asigure înţelegere în vederea evitării aglomerării la căile de pătrundere în instituţie, întrucât accesul se va limita doar pentru câte o singură persoană la fiecare ghişeu care deserveşte publicului.

Reamintim beneficiarilor!

Se pot transmite cereri specifice activitatilor institutiei utilizând metode de comunicare la distanță. Astfel, accesand pagina de internet: http://www.cjpbn.ro se pot descarca diferite tipuri de formulare. Transmiterea lor este posibila atat pe adresa de e - mail [email protected], cat și prin fax la numarul 0263/215419 sau servicii de curierat, insa fara a se restrictiona accesul persoanelor interesate in sediul institutiei noastre.

Numerele de telefon pentru informatii suplimentare sunt: 0263/232095 sau 0263/216460.

Activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear, precum si cea de revizuire medicala a pensionarilor incadrati in grad de invaliditate se suspenda in acest interval.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5