Cât îl costă pe Traian Băsescu un nou mandat?

Traian Băsescu va fi candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, după spusele unor lideri, gen Radu Berceanu şi Ioan Oltean. Băsescu are nevoie de banii partidului, iar după cum se vede treaba îi va obţine. Cu toate acestea, dacă este să luăm în seamă sumele vehiculate în acest moment, s-ar părea că preşedintelui îi lipsesc vreo 38 de milioane de euro, din cele 40 de care are nevoie pentru aduce la bun sfârşit construcţia pentru câştigarea unui alt mandat în fruntea ţării.

Un cotidian naţional titrează că începând de săptămâna trecută, în conturile celor de la Bucureşti au început să curgă primele tranşe din sumele stabilite a fi plătite pe cap de organizaţie.

Logic este că şi de la filiala judeţeană a Partidului Democrat Liberal Bistriţa-Năsăud vor fi date sume de bani pentru susţinerea campaniei, dar în acest moment, încă nu s-au pus la punct cu toate detaliile. Cu toate acestea, mesajul lui Ioan Oltean a fost foarte clar – „În acest moment, Biroul Judeţean este preocupat de pregătirea partidului pentru campanie. În perioada viitoare, vom avea mai multe întâlniri pentru a pune în mişcare strategia”, a declarat preşedintele PDL B-N, deputatul Ioan Oltean.

Nu ştim cum este treaba în judeţul nostru, dar în întreaga ţară, cu primul milion strâns, PDL a demarat campania de încheiere de contracte cu firmele care furnizează materialele promoţionale. În această cursă este mai avansat PSD care a semnat deja contracte cu firme din China care distribuie geci, tricouri şi cizme.

Cu PDL în spate pe post de finanţator, cu oamenii acestui partid în secţiile de votare şi nu în ultimul rând cu banii necesari, Traian Băsescu trebuie să rezolve destul de repede partea de campanie care i-a mai rămas neacoperită. Între timp, preşedintele mai dă o raită pe la festivalurile care au împânzit România.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5