Ioan Oltean: Mişcarea Populară se va cristaliza în două săptămâni

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, a declarat la postul public de televiziune că Mişcarea Populară, ca proiect al formaţiunii pe care o reprezintă, se va cristaliza în următoarele două săptămâni. Liderul democrat-liberal a ţinut să menţioneze că înregistrarea mărcii cu acest nume de către Ioana Băsescu a fost o previziune “absolut formidabilă” a preşedintelui Traian Băsescu.

“În şedinţă, Colegiul Director a mandat Biroul Permanent ca în termen de două săptămâni să cristalizeze proiectul Mişcării Populare şi să îl prezinte. (…) Cu certitudine, dacă vom realiza o coagulare a forţelor politice, acestea s-ar putea în proporţie majoritară să se numească Mişcarea Populară”, a precizat deputatul Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL a menţionat că proiectul politic va fi al PDL. “Va fi proiectul PDL-ului. Domnul preşedinte a avut o iniţiativă formidabilă, aceea de a face un gest, prin fiica sa, prin care Mişcarea Populară nu poate fi dusă în altă parte şi să rămână într-un loc în care PDL să se folosească de ea. A avut o previziune absolut formidabilă pe care nu putem decât s-o apreciem”, a comentat Ioan Oltean.

Acesta a mai spus că faptul că marca a fost înregistrată la OSIM de Ioana Băsescu nu este o prooblemă. “Nu-i nimic, o s-o cumpărăm, o să vedem noi cum intrăm în posesia acestei mărci”, a mai spus liderul PDL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5