Oltean salută proiectul lui Diaconescu: Obiectivele Mişcării Populare se suprapun celor ale PDL

Sursa: rtv.net

Deputatul Ioan Oltean (PDL) a afirmat că obiectivele Fundaţiei "Mişcarea Populară", aşa cum au fost anunţate de către Cristian Diaconescu, se suprapun celor ale democrat-liberalilor. Totodată, Oltean crede că PDL poate să recâştige şi încredere preşedintelui Traian Băsescu.

"Salut iniţiativa lui Cristian Diaconescu. Aceasta vine în întâmpinarea a ceea ce PDL gândeşte ca partid de dreapta. Obiectivele Mişcării Populare se suprapun aproape 100% pe obiectivele pe care PDL le are ca partid de dreapta. Obiectivele sunt absolut corecte şi oportune", a declarat Oltean, luni seara.

De asemenea, Oltean susţine că democrat-liberalii sunt capabili să reia parteneriatul cu Traian Băsescu, întrerupt după mesajul prin care şeful statului îşi ia adio de la PDL. "PDL va rămâne întotdeauna un partener al lui Traian Băsescu şi vom face tot posibilul să recâştigăm încrederea preşedintelui Traian Băsescu", a adăugat Oltean

Consilierul prezidenţial, Cristian Diaconescu, a anunţat pe site-ul său declanşarea procedurilor de înfiinţare a Fundaţiei "Mişcarea Populară". Imediat, un alt consilier, Sebastian Lăzăroiu, şi-a anunţat adeziunea la "Mişcarea Populară". Marca "Mişcarea Populară" a fost înregistrată la OSIM, în 2011, de către Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu.

"Astazi am decis, împreună cu colegii mei, să inițiem procedurile pentru înființarea Fundației 'Mișcarea Populară'. Noua noastra forma de expresie, care își propune să promoveze valorile de centru-dreapta, este asteptata atat ca noua platforma sociopolitica, dar si un real catalizator pentru implicarea societatii romanesti in elaborarea si implementarea deciziilor majore care ne privesc", scrie Cristian Diaconescu.
Diaconescu precizează că în actele constitutive ale fundaţiei vor fi enunţate o serie de programe şi strategii care vizează dezvoltarea societăţii româneşti.

"Misiunea acestei fundații este deschisă tuturor celor care doresc sa promoveze o Românie modernă", se mai arată în postarea lui Cristian Diaconescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5