Oltean: PDL trebuie să coboare din spinarea lui Băsescu. Nu înseamnă să ne despărţim de Băsescu

sursa: mediafax

Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, la CNC, că "partidul trebuie să coboare din spinarea preşedintelui Traian Băsescu şi să aibă propria sa identitate". Deputatul PDL a arătat că acest lucru nu înseamnă că PDL se desparte de Băsescu, ci rămâne partener al acestuia.

“Partidul trebuie să coboare din spinarea preşedintelui Traian Băsescu, partidul trebuie să aibă propria sa identitate. Asta nu înseamnă că ne despărţim de Traian Băsescu, rămânem partenerii lui Traian Băsescu, dar Traian Băsescu are nevoie de un partid puternic, nu frământat de orgolii", le-a spus Oltean democrat-liberalilor, potrivit Mediafax.

Deputatul a mai arătat că PDL se află în faţa unei competiţii, nu în faţa unei "bătălii duşmănoase" între democrat-liberali.

"Adversarul lui Vasile Blaga, al Elenei Udrea şi al Monicăi Macovei nu este în această sală, ci în afara acestor ziduri. El se cheamă Victor Ponta, USL", a mai spus Oltean.

"Sunt pentru alegeri transparente în PDL, pentru competiţii, nu doi candidaţi, ci pentru trei, patru, cinci", a spus Oltean, arătând că printre democrat-liberali sunt oameni "care poartă în poşetă, în raniţă bastonul de mareşal", iar cel mai bun trebuie să câştige şi alegerile interne să fie în beneficiul PDL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5