Ioan Oltean îl compară pe Ion Iliescu cu Farfuridi

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, consideră că preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, poate fi comparat cu personajul Farfuridi din „O scrisoare pierdută”. Dacă personajul mai provoacă râsete prin sălile de spectacol, „Ion Iliescu nu mai provoacă nimic”, crede demnitarul PDL.

Declaraţiile liderului democrat-liberal au fost făcute în contextul parafării de către liderii Coaliţiei a protocolului privind ratificarea tratatului de guvernanţă în cadrul UE. Iliescu spunea că Opoziţia nu se opune aderării României la Tratatul de guvernanţă fiscală, dar doreşte realizarea unor dezbateri care să analizeze consecinţele semnării actului european.

„Un alt personaj, literar de această dată, promova aceeaşi mentalitate care, prin absurdul ei, a devenit antologică: «Să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic, ori, să nu se revizuiască, primesc, dar atunci să se schimbe pe ici, pe colo, şi anume în punctele esenţiale». Celebrul personaj literar, Farfuridi, provoacă şi acum râsete prin sălile de spectacol. Cunoscutul personaj politic, Ion Iliescu, nu mai provoacă nimic”, menţionează Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL susţine că lui Ion Iliescu propune o politică falimentară pentru români. „Oferta personajului politic Ion Iliescu pentru prezentul şi viitorul românilor este simplă, dar falimentară: staţi pasivi, nu schimbaţi nimic”, precizează deputatul PDL, printr-un comunicat de presă.

„Frica lui Ion Iliescu faţă de Tratatul de Guvernanţă Fiscală pe care ţara noastră s-a angajat să-l semneze pentru a garanta dezvoltarea economică, şi asupra căruia România este obligată să se pronunţe în două săptămâni, l-a făcut pe acesta să-i acuze pe preşedintele Băsescu şi pe liderii coaliţiei majoritare de «prea multă grabă». Uniunea Europeană nu a intrat în grevă. Se pregăteşte pentru semnarea Tratatului care doreşte să salveze ţările de criza economică. Liderii USL sunt în grevă. Ei aşteaptă vacanţa de vară”, scrie Ioan Oltean.

Comentarii

16/02/12 19:14
teodor

Tu vorbeşti,pe care toată lumea te-ar scuipa să poată?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5