Crin Antonescu, despre Ioan Oltean: Să aibă grijă că umblă după el poliţia, ca şi după Boc!

Liderul PNL Crin Antonescu l-a atacat dur pe secretarul general al PDL, Ioan Oltean, în urma declaraţiile făcute de acesta la adresa deputatului PNL Eugen Nicolăescu. Luni seara la TVR, Ioan Oltean a afirmat că Opoziţia ia în derâdere motivele suspendării preşedintelui Băsescu, menţionând că ,,Antonescu l-a pus pe Eugen Nicolăescu, un contabil, să lucreze la raportul care să ducă la suspendarea preşedintelui”.

În replică, preşedintele PNL Crin Antonescu a afirmat că Ioan Oltean arată dispreţ faţă de meseria de contabil.

,,Domnul Oltean arată ca şi şeful lui Băsescu dispreţ pentru o meserie onorabilă, cea de contabil. Băsescu arată dispreţ faţă de meseria de notar, deşi chiar are o fiică foarte performantă ca notar cu câştiguri enorme.

Nu spune domnul Băsescu că el e preşedinte şi semnează ca notarul?

Şi acum, domnul Oltean care ne spune despre un contabil. Domnul Eugen Nicolăescu este un economist, este un om care are experienţă parlamentară şi este un om care nu poate fi confundat cu domnul Ialomiţianu, de exemplu. Sunt contabili şi contabili. Nu poate fi confundat nici cu Ialomiţianu, nici cu Botiş pentru câteva motive: o dată că Nicolăescu vorbeşte, în al doilea rând pentru că Nicolaescu ştie ce vorbeşte, în al treilea rând pentru Nicolaescu, nu este un pisoi adus de ceafă şi făcut ministru. De ce? Pentru că e omul lui Oltean”, a afirmat Crin Antonescu.

Liberalul l-a atacat şi pe senatorul PDL Radu Berceanu, despre care a spus că într-o lume normală, Radu Berceanu nu ar fi un om ,,liber”.

,,Problema oltenilor şi bercenilor, băieţi care fac politică din 90, când au pornit vitejeşte să facă politică lângă Ion Iliescu, care le stă în gât acum, dar în 90 umblau pe aici prin Bistriţa şi se recomandau că sunt oamenii lui Iliescu, d-alde Ioan Oltean.

Ce au reuşit ei între timp?Poi au reuşit să facă politică 20 de ani, vreme în care le-au mers şi afacerile extraordinar de bine.

Domnul Berceanu spunea la un moment dat despre mine, parcă că într-o lume normală nu mi-aş fi găsit de lucru. Se poate! Dar într-o lume normală, el nu era liber şi nu era nici Nelu Oltean, şi oricum domnul Nelu Oltean să lase în pace pe cine am pus noi în comisia aia, să aibă grijă că umblă după el poliţia ca şi după Boc”, a subliniat Crin Antonescu.

La rândul său, liderul PSD Victor Ponta a declarat că pe Oltean ar trebui să îl preocupe procurorii, nu contabilii.

,,Nu ştiu acum dacă domnul Ioan Oltean are o problemă cu contabilii,eu mă gândeam că domnul Ioan Oltean are o problemă cu procurorii.

Cel pe care noi l-am numit ca şi coordonator al Comisiei de redactare al documentului pe care îl prestăm în Parlament este Călin Popescu- Tăriceanu, care timp de patru ani, i-a rezistat lui Traian Băsescu.

În al doilea rând, mă bucur că domnul Oltean vorbeşte la TVR, un privilegiu pe care noi cei din Opoziţie nu îl avem niciodată.

Asta înseamnă în viziunea PDL să fii la putere, televiziunea publică plătită din bani publici este a lui Oltean.

Am constatat, mai nou, că şi domnul Geoană are acces la TVR. Asta e, când eşti reevaluat ai dreptul să primeşti şi implicit dreptul de a vorbi la TVR”, a comentat ironic Victor Ponta.

Marţi, liderii USL, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, au fost prezenţi la Bistriţa, într-o vizită de lucru. Pe parcursul întregii zile, liderii USL s-au întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor din judeţ, oameni de afaceri, primari, membri de partid.

Comentarii

01/12/11 15:13
Vizitator

In primul rand,intr-o lume normala crinule,tu nu erai in parlament,erai un papagal de duzina,undeva la fundul pnl+ului.Cat despre liberalism esti f departe de a intelege o astfel de doctrina.Un duh rau te-a postat in fruntea pnl pt ca acesta sa plateasca oarece pacate mai vechi.Nici el cred ca nu putea face mai mult rau decat tine! Ai depasit orice previziune !Cat despre tvr cred ca a-ti fost destul,si cred ca nu prea aveti timp din cauza antenelor 1 2 3 si a realitatii!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5