USl închide definitiv uşa pentru Băsescu şi PDL

Oltean: Pentru mine nu este o noutate. Vă asigur că după alegerile din toamnă vom avea altfel de discuţii cu PNL

Nu este o noutate. Eu mă aşteptam ca astăzi (n.r. -sâmbătă, 7 aprilie) USL să-şi prezinte cu mult fast candidaţii, aşa cum au anunţat de două săptămâni încoace. Se dovedeşte că acest fast pe care l-au provăvăduit, este doar o gogoaşă care s-a dezumflat, că USL nu are în acest moment lista finalizată a candidaţilor pentru unităţile administrativ-teritoriale, că procentele care se diminuează de la o zi la alta îi pun în mare dificultate, a declarat secretarul general al PDL, Ioan Oltean, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, comentând astfel una dintre rezoluţiile USL, prin care partidele care compun USL (PSD, PNL şi PC) s-au angajat să nu colaboreze cu PDL şi Traian Băsescu.


,,Aceasta este realitatea pe care trebuie să o vedem. Eu vă asigur că după alegerile din toamna anului viitor, vom avea altfel de discuţii cu PNL, decât le avem astăzi", a completat Ioan Oltean.


Congresul PSD a adoptat, sîmbătă, cele trei rezoluţii privind interdicţia colaborării cu PDL şi Traian Băsescu, desemnarea de candidaţi comuni ai USL pentru alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale, desemnarea lui Victor Ponta şi Crin Antonescu drept candidaţi pentru funcţiile de premier şi preşedinte.

Congresul PNL a votat cu unanimitate de voturi, rezoluţiile privind necolaborarea cu PDL şi cu Traian Băsescu şi desemnarea candidaţilor USL pentru funcţia de preşedinte al României - Crin Antonescu şi pentru cea de premier - Victor Ponta.


Congresul PC a votat în unanimitate, trei rezoluţii referitoare la necolaborarea cu Traian Băsescu şi cu PDL şi la susţinerea la funcţiile de preşedinte al României şi de prim-ministru a liderului PNL Crin Antonescu şi, respectiv, a liderului PSD Victor Ponta.

Trei congrese extraordinare ale partidelor din Opoziţie auavut loc sâmbătă la Romexpo

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5