Din conferinţa de presă...

Jurnalist: La anunţul preşedintelui Traian Băsescu că nu se retrage din politică, liderul PNL Crin Antonescu a ieşit şi a spus mai în glumă, mai în serios, că ,ar putea discuta, prin impunerea în Constituţie ca foştii şefi de stat să nu aibă voie să se întoarcă în politică. Dumneavoastră cum priviţi această reacţie a lideruluI PNL?

Elena Udrea: Eu propun chiar să îl alungăm pe preşedintele Traian Băsescu din ţară, ca să nu mai fie un pericol pentru USL, şi să scriem în Constituţie lucrul acesta. Dacă nu ar fi fost vorba de domnul Antonescu, aş fi spus sigur, că e o glumă, dar fiind vorba de domnul Antonescu, mă tem că a fost serios, şi că îi poate trece prin cap să interzică prin Constituţie unui fost şef de stat să mai facă politică, dar frica de Băsescu este atât de mare, încât mă aştept inclusiv la această modificare a legii fundamentale a României.

Jurnalist: Dacă Traian Băsescu s-ar întoarce în PDL, ar putea convieţui în acelaşi partid cu Vasile Blaga, Cezar Preda?

Elena Udrea: Dacă preşedintele Traian Băsescu se va întoarce în PDL, pentru că în politică ne-a spus chiar dânsul că se va întoarce, este categoric binevenit. În mod sigur, cu mine, în calitate de preşedinte al PDL, poate continua parteneriatul cu PDL. Despre actuala conducere, s-a exprimat însuşi domnul preşedinte, deci nu o să o fac eu a doua oară. Cert e că e greşit să spui că PDL poate să fi în altă parte, decât în parteneriat cu Traian Băsescu.

Jurnalist: Nu vă nelinişteşte reacţia liderului PDL Ioan Oltean care v-a scos în evidenţă punctele  tari, dar nu a dat un răspuns exact: DA, NU o susţin pe Elena Udrea...

Elena Udrea: Nu mă nelinişteşte, pentru că îl cunos pe domnul Ioan Oltean.

Jurnalist: Va fi în echipa câştigătoare?

Daniel Buda: E un om orientat tot timpul... (nr.r.- râde)

Udrea: Cine ştie...(n.r. – râde)

Jurnalist: Ce veţi face dacă va câştiga domnul Vasile Blaga?

Elena Udrea: În situaţia puţin probabilă, în care nu aş câştiga alegerile pentru preşedinţia partidului, rămân în echipa PDL. Nu văd să fac politică în altă parte decât în PDL, şi rămân ce sunt acum un simplu membru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5