Crin Antonescu: „PNL nu este un partid din care se pleacă la greu şi se vine la bine”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în forurile de conducere s-a decis că liberalii care au părăsit formaţiunea din diverse motive se pot întoarce în rândurile partidului până în alegeri, menţionând că, după ,,căderea” lui Traian Băsescu, PNL nu mai primeşte pe nimeni înapoi.

„Pentru noi e foarte important un lucru şi noi am mai decis ceva la forurile partidului, Comitetul Executiv Naţional şi Delegaţia Permanentă, că cine doreşte să se întoarcă în PNL trebuie să o facă acum. După căderea lui Traian Băsescu, nu primim pe nimeni, pentru că nu suntem un partid din care se pleacă la greu şi se vine la bine”, a spus, la Antena 3, Crin Antonescu.

Liderul PNL a susţinut că foşti liberalii ,,fugiţi” în PDL îi tatonează telefonic pe unii liberali şi a cerut stoparea traseismului politic.

,,Există mulţi oameni din PDL, şi parlamentari, şi primari, cei mai mulţi foşti liberali şi fugiţi atunci când credeau că Guvernul Tăriceanu va cădea şi domnul Traian Băsescu va fi etern, care îi tatonează telefonic pe colegi de-ai noştri. Şi pentru a pune capăt acestui traseism infinit din politica românească, am spus şi spun acest lucru şi mă voi ţine de cuvânt şi în această privinţă", a menţionat liderul liberalilor, citat de Mediafax.

Întrebat dacă unanimitatea liberalilor privind acordul politic cu PSD şi UDMR a fost oportunism sau frică, Antonescu a spus că unanimitatea de marţi este naturală, pentru că în PNL niciodată n-a funcţionat frica drept instrument politic sau altceva.

„Nimeni nu mai crede în minciunile lui Traian Băsescu, cel puţin în PNL", a conchis Antonescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5