Crin Antonescu despre Oltean: băiat hotărât de la Bistriţa care umblă cu mârlănii de afişe

Liderul liberal Crin Antonescu îl critică pe secretarul general al PDL, deputatuil Ioan Oltean, pentru acţiunea de distribuire a afişelor în care parlamentarii USL sunt prezentaţi drept „chiulangii”. El l-a catalogat pe Ioan Oltean drept „băiatul acela hotărât de la Bistriţa”, care “umblă cu mârlănii din astea de afişe”.

“Fondul chestiunii e o grevă politică. Că unul ca domnul Toader nu pricepe asta, sau se face că nu pricepe, că unul ca domnul - ca să zic aşa - Nelu Oltean, băiatul acela hotărât de la Bistriţa, nu pricepe sau se face că nu pricepe asta, că umblă cu mârlănii din ăstea de afişe şi aşa mai departe - e una. Dar eu cred că dumneavostră pricepeţi. E vorba de grevă cu specificaţie politică şi am precizat foarte clar care sunt coordonatele acestei greve”, a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

În context, preşedintele PNL a menţionat că deputaţii şi senatorii Opoziţiei, aflaţi în protest parlamentar, îşi vor dona indemnizaţiile de şedinţă, chiar dacă unii parlamentarii au drept singură sursă de venit această indemnizaţie. “Domnul senator Ghişe este un om care a spus un lucru foarte simplu, foarte cinstit. Nu văd nimic nelalocul lui. Omul a spus - nu e numai situaţia domniei sale - că este singurul său venit. Bineînţeles că noi vom respecta, inclusiv domnul Ghişe, decizia politică pe care am luat-o şi, aşa cum am mai spus odată - ceea ce a făcut marea bucurie a ziarelor prietene inamicilor ştim-noi-cui, o să ne ajutăm între noi, o să ne împrumutăm, o să ne susţinem. Nu e asta problema”, a explicat Crin Antonescu.

Ion Iliescu, despre afişe: Acţiuni primitive, propagandistice

Preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a criticat şi el iniţiativa lansată la Bistriţa de deputatul Ioan Oltean.

“Sunt acţiuni primitive, propagandistice, electorale şi preelectorale”, a declarat Ion Iliescu. În opinia sa, USL nu se va întoarce la lucrările Parlamentului dacă Puterea se comportă aşa. “În condiţiile astea nu şi, mai ales, cu afişele astea”, a menţionat Ion Iliescu, pentru ziare.com.

Ioan Oltean, acuzat de ipocrizie de deputatul Bănicioiu

Secretarul general nu a scăpat nici de gura deputaţilor social-democraţi. Deputatul Nicolae Bănicioiu l-a acuzat pe Ioan Oltean de ipocrizie şi îl întreabă, dacă tot spune că merge în Parlament, ce a făcut pentru români şi pentru judeţul Bistriţa-Năsăud.

“Declaraţia dlui Oltean este plină de ipocrizie. Astfel de personaje ar trebui să rămână de tristă amintire pentru poporul român. Nu ştiu despre ce chiul vorbeşte dl Oltean(...). Cum justifică dl Oltean prezenţa sa în Parlament de zeci de ani de zile? Ce a făcut el pentru poporul român şi câţi bani a cheltuit el pentru binele poporului, respectiv pentru judeţul Bistriţa pe care s-a chinuit să-l falimenteze?”, l-a “interpelat” Bănicioiu pe liderul democrat-liberal.

Bănicioiu l-a mai întrebat pe Ioan Oltean ce va face “cu salariul de parlamentar pe luna februarie”, mai ales că este la guvernare. pentru a-şi ajuta pe sinistraţi. “Domnia sa se înfruptă din salariu şi din bugetul de stat şi este un exemplu de demagog perfect şi de ipocrizie. Dacă tot răspândeşte afişe pe banii PDL, adică ai săi, îi recomand să ia nişte medicamente pentru sinistraţii din judeţele afectate de căderile mari de zăpadă, pentru că, deocamdată, partidul din care face parte este la guvernare. În loc să-i ardă de politică, dlui Oltean ar trebui să-i ardă obrazul de ruşine!”, a adăugat tânărul social-democrat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5