PDL Bistriţa sună goarna pentru prezidenţiale

Uiuiu: „Traian Băsescu câştigă alegerile din partea PDL”

Purtătorul de cuvânt al PDL Bistriţa, Alexandru Uiuiu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Traian Băsescu va câştiga alegerile prezidenţiale din partea PDL. „Sunt mandatat să vă spun politic că Traian Băsescu câştigă alegerile din partea PDL”, a declarat Alexandru Uiuiu.

Membrii PDL Bistriţa văd în Traian Băsescu, candidatul perfect pentru alegerile prezidenţiale. Democrat-liberalii din organizaţia municipală au fost mobilizaţi la „lupta electorală” de şefii lor de la Biroul Permanent Municipal, semnalul fiind dat la întâlnirea cu reprezentanţii din secţiile de votare.

„Joi, membrii Biroului Permanent Municipal, conduşi de domnul Botiş s-au întâlnit cu reprezentanţii din secţiile de votare. Primordiale au fost problemele organizatorice. Au avut loc discuţii politice, discuţii administrative (…) Opiniile exprimate în organizaţia municipală au fost concretizate că Traian Băsescu are nevoie de un nou mandat pentru a-şi face optimă prestanţa, o motivaţie suplimentară pentru un mandat coerent care va contura şi despărţirea de PSD. Este o atmosferă de motivaţie în Biroul Permanent Municipal şi probabil această determinare va creşte şi va asigura succesul PDL”, a precizat purtătorul de cuvânt al PDL Bistriţa.

Toţi pentru unul…pentru Traian Băsescu

Fost liberal, actualmente purtător de cuvânt al democrat-liberalilor din organizaţia municipală, Alexandru Uiuiu a ţinut să argumenteze de ce şeful statului, Traian Băsescu, are nevoie de un nou mandat.

„Traian Băsescu nu a avut un mandat comod, mare parte din acest mandat a fost ocupat de disputele politice, care au mers până la suspendarea preşedintelui şi până la referendum. Apoi a existat o relaţie foarte anevoioasă cu primul ministru de atunci, o serie de dispute politice. Toate acestea nu i-au asigurat preşedintelui un climat de prestare a atribuţiilor suficient de liniştit. Acest climat de coerenţă poate să fie cel al viitorului mandat”, a concluzionat Alexandru Uiuiu.

Comentarii

17/09/09 07:59
Folclor someşan

Uiuiu pe dealul gol, că mnireasa n-are ţol...

16/09/09 12:42
natalia pop

sunt personaje politice care ne-au obisnuit cu scandaluri. noi am crezut ca cine striga mai tare striga pentru noi, dar n-a fost asa din pacate. de fapt strigau tare sa-i auzim noi pentru a face impresie buna. acum s-a infundat, nu mai merge. timpul a trecut si am invatat ceva, vorbele nu mai conteaza, ne-am saturat de minciuni si de a astepta inca 5 ani de scandaluri. poporul este obosit. vorbele nu mai au valoare. faptele sa vorbeasca de acum incolo. cine nu-si face treaba intr-un mandat sa plece acas. sa ne lase indiferent cine este acea persoana. scuzele nu-si mai au locul cand poporul este flamand. sa traiti bine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5