Căţeluşul… ASIROM

Debutul în 2009 în compania prestigioasei ASIROM nu poate fi altul decât unul sub aura de siguranţă, încredere, devotament şi fidelitate pe care o induce mascota imagistică utilizată în acest an de maeştri de marketing ai agenţiei – simpaticul CĂŢELUŞ ASIROM.

Cu un astfel de prieten credincios şi iubitor, precum un pufos CIOBĂNESC MIORITIC ROMÂNESC, ne-au trecut pragul redacţiei componenţii delegaţiei ASIROM BISTRIŢA: SOFIA MOLDOVAN – director, IULIU LIVIU REBREANU – director adjunct, OLIMPIA VRÂNCEANU şi CORNELIA PAŞCA – inspectori asigurări. Astfel de vizite s-au derulat în peste 30 de oraşe din ţară.

Întâlnirea din Casa de Presă şi Editură “Răsunetul” Bistriţa s-a derulat într-o atmosferă destinsă şi firească, aşa cum se cuvine să fie un demers care are ca finalitate o stare de spirit pe care doar VIAŢA SIGURĂ ţi-o poate conferi. VIAŢA ASIGURATĂ – de bună seamă. Sau SIGURANŢA NOASTRĂ SUB TOATE FORMELE ACCEPTATE.

Ce variante ne oferă ASIROM în acest sens?

Iată că ne-au răspuns la această întrebare interlocutorii noştri din staff-ul ASIROM BISTRIŢA: ASIROM ne-a pregătit un pachet special de asigurări: RCA şi multe alte produse. La capitolul Asigurări de Bunuri şi Răspunderi: Apartamentul (casa, bunurile, răspunderea civilă faţă de terţi asigurate printr-o singură poliţă); Buchetul Rural (protecţia completă a gospodăriei de la ţară); Business IMM (soluţia completă de protecţie a afacerii tale); Phoenix (asigurarea de incendiu şi alte calamităţi a clădirilor şi alte construcţii, precum şi a conţinutului). La capitolul Asigurări de Viaţă, Accidente şi Sănătate: Global (asigurarea mixtă de viaţă reevaluabilă); Prospera (asigurarea de pensie cu acumulare de capital şi reevaluare); Educaţional ASIG (asigurarea preţioasei tale averi, fie că eşti preşcolar, elev sau student); Asigurarea pentru călătorii în străinătate; Medical Select (asigurarea medicală pentru intervenţii chirurgicale). Asigurările Auto sunt RCA (asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto) şi CASCO (protecţia autovehiculului tău contra avariilor şi furturilor). Este de ajuns să vizitezi sediul agenţiei din str. Gen. Grigore Bălan, nr. 56, Bistriţa, sau să sunaţi la tel. 0263.219914, pentru ca un inspector ASIROM să te informeze asupra ofertelor promoţionale valabile până la 31 ianuarie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5