Ce face petrecerea de botez una memorabilă – ursitoarele de la Paradisul Personajelor

Nu de mult ceea ce tinea de botezul unui micut se dorea a se marca mai mult cu o petrecere. Parintii nu doreau traditii, din ideea ca in lumea moderna se “poarta” cu totul altceva. Doar ca in timp ne dam seama ca radacinile noastre sunt de fapt cele pe care nu le putem ignora, uita si mai cu seama sunt si cele care ne onoreaza. Asadar, ca o forma de a ne intoarce in trecut si la traditii, prezenta unor ursitoare botez inseamna deja un trend de urmat.

Nimeni nu iti poate garanta succesul unei petreceri ci doar intelepte alegeri te duc pe acest drum. Ori emotiile de parinti, emotiile unei prime petreceri pentru noul membru al familiei te acapareaza si transforma acest eveniment de botez intr-un prilej de creativitate. Se doreste ceva aparte, ceva deosebit. Nu gresesc deloc daca merg pe mana celor de la Paradisul Personajelor. Ursitoarele lor sunt cele care transforma petrecerea de botez in una de poveste, o fila din viata ce nu se uita.

Servicii complete cu ursitoare

In varianta unui pachet complex, pentru ca parintii sa nu mai aiba nevoie de a umple un gol, de a gasi momente care sa completeze lista de activitati scenice, Paradisul Personajelor aduce o serie de servicii. Un show pus in scena de 3 ursitoare plus una care isi joaca rolul negativ si hilar in egala masura inseamna un moment care capteaza atentia la nivelul oricarui participant la petrecere. Se preteaza sa fie show-ul potrivit pentru orice varsta si de aceea de la versuri si pana la replici amuzante toata lumea se bucura de astfel de prezente.

Petrecerea continua intr-un cadru de poveste. Aici se include o coloana sonora ca la carte, textul personalizat si scris atat tematic cat si cu talent artistic. Ca si ingrediente pentru o petrecere reusita se adauga la lista si momentul hazliu al modelajelor cu baloane, spre bucuria celor mici. Acelasi pachet, mai multe beneficii daca e Paradisul Personajelor atunci pe acest taram copilul botezat este un rasfatat: primeste un cadou din partea oaspetilor in prezenta ursitoarelor si un portret realizat, ca un punct nou in materie de oferte de acest gen.

Ursitoarele magice, asa cum sunt numite si rasfatate de Paradisul Personajelor, definesc cu totul altfel ceea ce tine de petrecerea in sine de botez. Va sunt alaturi Norocul, Iubirea si reprezentanta Intelepciunii, exact ceea ce orice parinte isi doreste pentru copilul sau. Sunt acele ursitoare si haioase si cu talent actoricesc, cele care intruchipeaza o serie de urari in numele copilului.

Ca un trend actual, ursitoarele sunt de dorit in contextul oricarei petreceri de botez. Doar ca dincolo de simpla alegere exista si o complexitate a serviciilor de care se tine cont. Stim cum se spune, sunt multi la fel insa doar unii stiu ce inseamna calitatea. Paradisul Personajelor imbina toate tipurile de servicii dorite in materie de petreceri de botez, pentru amintiri unice, pentru momente magice si o petrecere memorabila. 

Comentarii

02/09/16 14:54

Buna ziua, pot spune ca cei mai buni din piata din Bucuresti sunt cei de la Petreceri Magice. Pot face aceasta afirmatie deoarece sunt sef de sala la un restaurant renumit din Bucuresti, am vazut nenumarate spectacole de ursitoare . Cei de la http://www.petrecerimagice.ro sunt cei mai buni dupa parerea mea. Ii recomand cu drag.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5