Ce a păţit bărbatul care a ameninţat că se sinucide, în faţa Prefecturii!

La data de 15 iunie a.c., bărbatul de 73 de ani, din Bistrița-Bârgăului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, anunţă IPJ BN.

În prezent, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și va fi prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

***

Miercurea trecută, polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Bistrița au fost sesizați că un cetățean amenința că se sinucide. 

La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de la Ordine Publică și Rutieră care au asigurat și delimitat perimetrul și au evacuat autovehiculele din apropiere. În zonă au fost direcționate echipe de jandarmi, precum și echipaje medicale.

Totodată, a intervenit la fața locului o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu un negociator din cadrul aceluiași serviciu pentru a purta discuții cu persoana în cauză, un bărbat de 73 de ani din Bistrița Bârgăului. 

Polițiștii au procedat la pătrunderea în autoturism, imobilizarea persoanei și înlăturarea pericolului. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la distrugere iar în funcție de probatoriul administrat vor fi luate măsurile legale.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5