Tânăr din Viişoara, încarcerat pentru furt calificat. A ameninţat că se sinucide şi s-a tăiat cu lama, dar a fost imobilizat

Poliţiştii au pus în aplicare, în această dimineaţă,  un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis faţă de un bărbat de 26 de ani, din cartierul Viişoara, municipiul Bistrița. Acesta a fost condamnat la 1 an și 6 închisoare luni pentru furt calificat. 
 
"Când au ajuns la locuinţa bărbatului, poliţiştii de la investigații criminale și acțiuni speciale au constatat că bărbatul ameninţă că se sinucide. La faţa locului, a fost prezent şi un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, însă bărbatul a reușit sa își provoace leziuni superficiale cu o lamă, în zona umărului. S-a reușit imobilizarea acestuia și i-a fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea intr-o unitate spitalicească. În prezent, bărbatul se afla in sediul IPJ BN, urmand a fi încarcerat in Penitenciarul Bistrița", infomează IPJ BN, prin purtătorul de cuvânt Crina Sârb.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5