Ceea ce scrie Iohannis în programul lui, PSD a făcut concret la guvernare

După ce că Iohannis nu a făcut ni-mic util în cei 5 ani (doar vacanțe, plimbări pe banii românilor și blocaje), acum vine cu un Program Prezidențial pentru al doilea mandat plin de vorbe goale.
Deci, tot nimic! 

Mai mult, ceea ce scrie Iohannis în programul lui, PSD a făcut concret la guvernare. 

 

Proiectul propus de Klaus Iohannis - ”destinat reconstrucției instituționale și morale a țârii, precum și desăvârșirii unei Românii normale” - e doar o declarație de bune intenții de la un om de rea credință. 

Nu e deloc credibil. 

Apoi, Klaus Iohannis vorbește despre sectorul IT ca despre un accelerator de business, dar omite să spună că ”premierul lui”, Ludovic Orban, a pledat constant pentru impozitarea IT-iștilor. 

 

Președintele se referă la nevoia de solidaritate socială în ”România tuturor vârstelor”, în timp ce a dat țara pe mâna unui premier care se pregătește să taie pensii și salarii. 

 

Klaus Iohannis vorbește despre revitalizarea satului românesc, dar nu a avut nicio inițiativă în acest sens. 

România va continua să crească prin fapte nu prin vorbe, domnu’ #Blocannis!

 

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008 

 

 

 

Comentarii

17/10/19 22:48
vizitator

Motto:
"Și această ciumă-n lume și aceste creaturi
Nici rușine n-au să ieie în smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pîn’ și numele tău... țară!"
(Mihai Eminescu)

Intr-o întrunire electorală cu activul PSD în judeţul Constanţa, Viorica Dăncilă spunea că pentru cei care se pregătesc acum de guvernare oamenii nu contează, sunt simple cifre și le-a transmis participanților: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne luăm ţara înapoi”. Ca si cum "ţara" ar apartine PSD-ului.
Si nu-i prima data cand PSD considera că România e a lor. In luna mai, Rovana Plumb, aflata la Galați in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, a făcut afirmatie halucinantă, spunand ca România este tara lui Liviu Dragnea : „PSD reprezintă cel mai bine interesele României oriunde, în Europa și în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-și iubește țara, țara lui Liviu Dragnea, președintele PSD.”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5