PSD: Iohannis refuză dezbaterile pentru că se teme!

În timp  ce Blocannis nu poate face față unei dezbateri electorale, Viorica Dăncilă nu se teme de astfel lucruri absolute normale şi necesare într-o democraţie autentică.

 Așadar, Iohannis refuză dezbaterile pentru că se teme! Fuge de explicații în fața românilor și dovedește astfel cât de puțin respect și considerație are pentru ei.

 După un mandat de 5 ani, în care realizările nu se văd nici căutate cu lupa, Iohannis are o reală dificultate în a-și explica eșecul în fața oamenilor care au fost martorii vacanțelor sale prelungite.

Actualul preşedinte nu poate vorbi fără să citească de pe hârtii sau de pe prompter și în 5 ani de mandat Iohannis nu a participat la nici o dezbatere şi la nici o emisiune cu întrebări în direct.
E normal?!?!

Iohannis încearcă din nou să-i păcălească pe români cu generalități, fără angajamente și obiective clare, concret pentru România. E modelul pe care l-au copiat și liberalii când au încropit programul de guvernare Orban.

Domnu’ Iohannis este doar o mare amăgire!
Omul care a făcut proba că este incapabil să realizeze un singur proiect politic consensual în 5 ani de mandat, nu poate fi crezut și nici urmat.

Încă 5 ani cu Iohannis vor fi tot atâția ani de ură, scandal, încălcări ale Constituției, subminarea a democraței...vor fi încă 5 ani răi pentru România.

Oprește-l pe Blocannis, prin votul tău!

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

 

Comentarii

29/10/19 16:13
Vizitator

"Cine zice, ăla este, ca măgarul din poveste". PSD-istii ori fac pe prostii , ori chiar sunt. Afirmatia că preşedintele Iohannis nu poate vorbi fără să citească de pe hârtii, nu are acoperire. Mai degrabă s-ar uita in ograda lor fiindcă este ca si cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Păi, tocmai liderul lor Viorica Dăncilă este cea care a recunoscut că ea nu poate vorbi liber fără să spună prostii: ”Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte". Numai că madam Dăncilă, chiar si de pe "hârtiuţă" nu-i in stare să citească fără greseli.

29/10/19 16:30
Eugen

Ei vorbesc. BOIcoTARII din politica dâmbovițeană. Au declarat că vor boicota
votul pentru învestirea unui nou guvern. Aceleași vorbe toxice adresate electoratului fie ele și despre actualul președinte Johannis.

29/10/19 17:10
Twisted Titanium

Dupa ce a refuzat ani de zile orice dialog instituțional cu Johannis, panarama de Teleorman se crede bărbată și vrea să facă circ hindustanez cu Președintele ,în direct și la oră de vîrf !
Evident ,Johannis nu mai are ce discuta cu rașpangalița respectivă...

30/10/19 09:40
Mesaj pentru PSD

Eu tocmai pentru asta votez cu Iohannis. Îmi plac teribil aceste defecte pe care Klaus le are. Băgați marfă PSD până o să voteze tot județul cu Iohannis.

31/10/19 10:22
THEO

Arogant, dezbinator, 6 case din furat, copii vânduți prin Canada, bunica bruscată la liceul din Sibiu,MCV, vize pentru America, Schengen?Unde sunt ,,realizările,, unui neromân și dușman al românilor?Vizitatorul acela este un ins spălat pe creier cu fotoghin.

31/10/19 11:42
THEO

Cum puteți să fiți atât de spălați pe creier să votați un antiromân?!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5