Cei 22 de copii şi tineri din casele de tip familial, în vizită la Primăria Năsăud. Tablete din partea unor năsăudeni cu suflet mare – Mihai Pop şi Oana Morar

Primarul Dorin Vlașin i-a avut oaspeți, la Primăria Năsăud, pe copiii și adolescenții instituționalizați la Năsăud în case de tip familial.

„Mi-am dorit să stabilim o legătură cu fiecare, să știe că au tot sprijinul, pentru a apela oricând, cu încredere la primar sau viceprimar cu orice tip de problemă. Nu o să ne putem pune niciodată în situația lor, dar putem să le facem călătoria vieții mai plăcută dacă suntem alături de ei și îi tratăm ca pe membrii familiei noastre.

Totodată, cu ajutorul unor năsăudeni cu suflet mare, Mihai Pop și Oana Morar (antreprenorii din spatele Spălătoriai Aqua), am reușit să le facem o mare surpriză. Fiecare dintre cei 22 de vizitatori a plecat de la Primărie cu câte o tabletă care sperăm să le fie de folos de acum înainte.

Vreau pe această cale să o felicit pe doamna director, dar și pe fiecare îngrijitor în parte, pentru munca lor de zi cu zi. Nu există pe pământ resplată suficient de mare pentru ce faceți dumneavoastră.

De asemenea vreau să le mulțumesc tuturor celor care au încredere în noi și sub o formă sau alta contribuie la creșterea comunității! Doar împreună, cu solidaritate, încredere și implicare, putem crește comunitatea și dezvolta orașul!”, a transmis primarul Dorin Vlaşin.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5