Peste 300 de năsăudeni s-au alăturat autorităților în acțiunea de ecologizare! Primarul Dorin Vlașin: Suntem năsăudeni și facem o echipă!

Primarul orașului Năsăud a mulțumit, printr-un mesaj pe pagina de facebook,celor peste 300 de năsăudeni care au venit alături de autoritățile locale în acțiuna de ecologizare a malurilor râului Someș.

"Vă mărturisesc că am fost plăcut surprinși de numărul mare de cetățeni care au ales să-și rupă din timpul lor și să fie alături de noi în acțiunea de ecologizare. Am fost peste 300 de voluntari care ne-am adunat lângă podul de la Lușca și ne-am apucat de curățat malurile Someșului. Deși am adunat sute de kilograme de deșeuri, cred că încă mai este nevoie să organizăm astfel de acțiuni și, între timp, să căutăm o soluție care să rezolve problema deșeurilor de pe Someș pe termen lung. Apreciez toată suținerea de care ați dat dovadă. Astăzi am simțit că, înainte de toate, suntem năsăudeni și putem face o echipă. E de menționat că atât Someșul, cât și orașul Năsăud au avut și o să aibă în continuare mare nevoie de implicarea noastră.
E important să înțelegem că suntem o comunitate care conviețuiește și calitatea vieții depinde foarte mult de gradul nostru de implicare în bunul mers al orașului.
Tot ce trebuie să facem e să nu ratăm șansa de a face un bine pentru cei din jurul nostru ori de câte ori avem ocazia.
Vă mulțumesc pentru implicare!", a transmis primarul Dorin Vlasin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5