Cel mai bun diriginte, din toate timpurile, în veşnicie ! Altar de mesaje, la Arte, pentru tânărul profesor Cosmin Spătar

Liceul de Arte "Corneliu Baba" Bistriţa anunţă trecerea la cele veşnice a profesorului de religie Cosmin Spătar, la doar 31 de ani:

Există, printre noi, oameni-lumină, oameni care dăruiesc liniște, bunătate, zâmbet în fiecare zi. Cosmin Spătar a fost un asemenea om. Îți mulțumim, Cosmin, că ne-ai oferit culorile sufletului tău, fără să aștepți nimic în schimb, iți mulțumim pentru fiecare cuvânt cald și pentru fiecare zâmbet, iți mulțumim că ai fost TU .

prof. SPĂTAR I. COSMIN-SCRIDON

21.04.1984 - 12.05.2015

• • 2003 - Seminarul Teologic (Baia-Mare) 

• • 2007 - Facultate de Teologie Ortodoxă - Teologie ortodoxă didactică (Univ. Babeș-Bolyai Cluj-Napoca) 

• • 2008 - Master - Administrația și relațiile de muncă în dreptul intern și comunitar (Univ. Bogdan-Vodă Cluj-Napoca)

Ne vom aminti de tine mereu. Cu durere iți spunem „Odihnește-te în pace” .

Colegii tăi de la Liceul de Arte „Corneliu Baba”

Trupul neînsufleţit este depus la casa părintească din localitatea Blăjenii de Jos , jud. Bistriţa-Năsăud , iar înmormântarea va avea loc sâmbătă 16.05.2015 începând cu orele 12.00.

Inima profesorului a încetat să mai bată ieri, elevii şi profesorii rămânând profund îndureraţi la primirea tragicei veşti, realizând un adevărat altar în şcoală pe care au pus mesaje de condoleanţe: 

Andreea Deea -Mult prea trist! Pentru un om atât de mare, o persoană minunată, care era mereu cu zâmbetul pe buze, Dumnezeu a decis să-l cheme alături de El, mult prea devreme!! Multă putere familiei! Am avut onoarea de a-l avea ca profesor...un profesor desăvârșit...și atât pot spune! Păcat...Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Rămas bun, drag profesor..

Baba Mirela-O sa ramii in sufletele noastre un coleg si un prieten drag !Drum bun!Dumezeu sa te odihneasca in pace si condoleante familiei nemangaiate~

Ureche Fyny-Pacat a fost si va fi in inimile noastre un profesor minunat ..si ne paree rau Dumnezeu sa il odihneasca in pace , si sa il ia sub aripa lui, o sa ne fie dor de el 

Teodora Sas‎-Nu pot sa cred ca ati plecat dintre noi! Domul profesor dumnezeu sa va ierte si sa va odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei!

Felicia-Olimpia Vartic -SUNT MUTA DE DURERE!'...... SI CA NICIODATA ,NU-MI GASESC CUVINTELE,NU-MI POT REVENI,REFUZ SA CRED CA NU MAI ESTI PRINTRE NOI SI CA DUMNEZEU TE-A CHEMAT LA EL ATAT DE DEVREME.MEREU MA INTREB:DE CE? DE CE EL SI DE CE ATAT DE DEVREME?CAND NATURA REINVIE SI REVINE LA VIATA EL PLEACA DIN VIATA!MA DOARE SUFLETUL SI S-A INSTALAT UN GOL IN MINE ... VEI RAMANE IN MEMORIA MEA MEREU CU ZAMBETUL TAU DE COPIL ,CU CALDURA SI MATURITATEA CU CARE DISCUTAM DIVERSE PROBLEME, CU SALUTUL TAU PRIETENOS , CU AMABILITATEA ,SINCERITATEA ,SENINATATEA SI HARNICIA TA SI CU ATAT DE MULTE CALITATI CU CARE TI-AI INCUNUNAT! PACAT! MARE PACAT CA AZI SUNT NEVOITA SA-TI SPUN PRINTRE RAURI DE LACRIMI: RAMAS BUN PRIETEN DRAG , BUN COLEG, VECIN SI OM DEOSEBIT DE OMENIE! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE SI SA-TI FACA PARTE DE VESNICA ODIHNA!

Murza Fineas‎-Nu numai ca ati fost un profesor de treaba, dar in tine, noi elevii am găsit un prieten bun care ne făceați sa zâmbim uneori, povesteați cu noi împărtășind gânduri, idei, sentimente, ați făcut din elevii dumneavoastră buni prieteni, lucruri pe care nu mulți profesori o fac sau o pot face, ați fost o persoana cu o personalitate specială, ați fost prietenul nostru. Așteptam sa ne revedem curând ...

Vladut Andrei‎-Domnule profesor,prea repede a-ti plecat dintre noi,a-ti fost fost un profesor extraordinar si sunt sigur ca sunteti printre ingeri.Dumnezeu sa va ierte si sa va odihneasca in pace!!!

Candida Telcean-Ne-ați părăsit atât de repede, iar când ne-ați părăsit ați plecat cu o parte din inimile noastre. Ați fost și veți rămâne cel mai bun diriginte. Vă mulțumim pentru toate momentele frumoase. 

O să vă păstrăm mereu în inimile noastre.

Domnul să vă aibă în pază. Condoleanțe familie

Florina Maria‎-Oamenii viin , rămân şi pleacă şi nu-i poți judeca sau opri . Dar când pleacă, pleacă cu o bucățică din inimile noastre. 

Ati zuburat atat de repede încât nu nea-ți dat şansa de a ne reîntâlni ... nea-ți lasat sufletul gol si inima zdrobită... Pentru noi veti rămâne mereu "Domnul Dirigintee" ! .. Nu o să va uitam niciodată ! Sincere condoleațe familiei! Dumnezeu sa va odihnească in pace si sa va fie țărâna uşoară.. !

Andrei Dobrin-Astăzi, la doar 30 de ani, s-a stins din viață un mare om, domnul profesor de relgie de la Liceul de Arte ! Deși am petrecut timp împreună doar 3 zile, pe durata excursiei din săptămâna altfel, a fost suficient atât pt mine, cât și pt colegii mei să vedem ce om sunteți. Sunt foarte trist mai ales din pricina faptului că nu am avut ocazia da a vă întâlni a doua oară ! DUMNEZEU SĂ VĂ ODIHNEASCĂ !

Sebii M. Ionuț‎-Cel mai bun diriginte din toate timpurile.Dumnezeu sa vă odihnească om bun si cald . Condoleanțe

Emanuela Ionela‎-Dumnezeu sa te odinesca nu te voi uita niciodata te voi iubi mereu ai fost si vei ramane cel mai bun invatator de religie dumnezeu sa te odineasca te iubec ca nemuri cu suntem verisori te iubesc si te voi iubi mreu sa dormi in pace dragul meu verisor

Familia este în stare de şoc. În ultima vreme a fost, de mai multe ori, greu încercată. Fratele lui Cosmin a avut mai multe accidente de maşină, iar anul trecut, gospodăria a fost cuprinsă de flăcări. 

Se spune că încercările vin, întotdeauna, la oamenii buni. Fie ca Cel de Sus să aşeze sufletul tânărului profesor în rândul drepţilor, iar familiei să îi dea mângâiere. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5