Doliu mare la Sîngeorz-Băi! Azi, Uțu și Ioan au ajuns, pentru veşnicie, acasă. Nuntă anulată

sursa facebook

Doliu mare la Sîngeorz-Băi, cei doi tineri ce şi-au pierdut viaţa în accidentul de la Năsăud ajungând acasă. Plânşi de un oraş întreg, ei vor fi conduşi pe ultimul drum de tot oraşul, fiind tineri cu bun simţ, îndrăgiţi de întreaga comunitate.
După cum arată şi camera video amplasată în apropierea accidentului, se pare că ar fi fost o întrecere între două maşini, acul vitezometrului rămânând blocat la aproape 180 de kilometri la oră, fapt recunoscut şi de Antoniu Niculai, tatăl lui Ioan Niculai. Vestea năpraznică a morţii nu era aşteptată în familia Niculai, mai ales că săptămâna viitoare urma să aibă loc nunta fratelui lui Ioan, iar petrecerea de burlăcie s-a transformat în coşmar. Deşi toate erau stabilite, nuntaşii fiind aşteptaţi, nunta a fost anulată deocamdată. Şi ştim câte presupune şi un sasemenea lucru, cu toate avansurile date la firmele pentru eveniment.
Uțu Timoce lucra împreună cu fratele și tatăl în Anglia. Împreună cu fratele Alexandru a venit în țară pentru că săptămâna viitoare Alexandru era naş la fratele lui Ioan Niculai. Între timp, nunta a fost anulată.
..................
Uțu Timoce, 21 de ani, și Ioan Niculai, 27 de ani, şi-au pierdut viaţa în urma unui accident produs în această joi noaptea la ieşirea din Năsăud.
"Pe DN 17 D, un tânăr de 26 ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Rebrişoara-Năsăud, pe fondul nerespectării regimului de viteză, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, colizionând cu două autotractoare care staţionau regulamentar. Din accident a rezultat decesul a doi tineri , ambii din Sângeorz-Băi, pasageri în autoturism şi rănorea gravă a conducătorului auto", ne-a declarat agentul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.
Şoferul Neluț Răzvanță a fost transportat în comă la Spitalul Județean de Urgență, însă acum starea lui este stabilă.
Neluț Răzvanță lucra cu tatăl său la un service auto pe care familia îl are în Sîngeorz-Băi, iar despre tânăr sîngeorzenii au doar cuvinte bune, necrezând că s-a întrecut cu o altă maşină. ba mai mult, spun că nu era vitezoman.
.....................
Sute de mesaje de condoleanţe sunt pe paginile de socializare ale tinerilor.
Pe pagina lui Uțu Timoce:
‎Andreea Neacșa‎: Doamne...deci nu îmi vine să cred ce s-a putut întâmpla. Nu mă pot împăca cu idee că tu nu mai eşti printre noi. Ai lasat multă suferință în sufletele tuturor . Sper să îți fie bine unde eşti tu acuma.Dumnezeu să te odihnească în pace.
‎Cheta Andronesi‎: Chiar daca nu exista cuvinte care sa poata defini durerea datorata pierderii a doua fiinte minunate, ati plecat prea devreme pe un drum fara intoarcere lasand in urma voastra multe lacrimi si durere. Dumnezeu sa va aleaga printre ingerii Sai si astfel sa puteti alina durerea parintilor, fratilor si tuturor persoanelor la care le-ati patruns in suflete! Dumnezeu sa.i odihneasca in pace !
Ione Ionee: Doamne deci nu îmi vine să cred dece tu dece tocmai tu Uțu noi doi ne-am înțeles foarte bine mai ceva ca frați mereu îmi dădeai sfaturi şi mă ajutai să trec peste tot ce a fost mai greu nu te voi uita niciodată prieten drag să îți fie tărâna uşoară!
Pop Florin: De ce Uțulee Tocmai tu un om asa de prietenos bun ! Dumnezeu sa te Odihnească în pace Prieten Drag ! Condoleanțe familiei !
Marius Badarau: Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragului nostru prieten!! Îmi va fii foarte dor de tine , Uțulee....Acum câteva zile am vorbit și cine ar fi zis că e ultima dată , prea repede ai plecat.Nu imi vine sa cred, de ce tu de ce..?? Erai un baiat plin de viata mereu cu zambetul pe buze si cu o viata inainte,de ce ai lasat atata durere in sufletele noastre?? No sa te uit nicodata orice asi spune nu te mai aduce inapoi,dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni care i-am cunoscut,iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult.... Dumnezeu sa te odihnesca suflet drag ..
Dana Suciu: Ma tucule m-a lasat fara cuvinte vestea asta... nu cred asa ceva,cred ca este un cosmar ce se intampla nu se poate ca tu sa nu mai fi printre noi,de ce viata este asa de cruda cu oamenii care au toata viata inainte,nu pot sa cred ca tu baiat plin de viata o sa-mi fie dor de tine, imi pare rau ca nu mai esti pe pamant,soarta asta... Orice as spune nu o sa te mai pot aduce inapoi .Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag
‎Alexandra Boldis‎: Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag ! Nici acum nu cred ca tu nu mai esti printre noi ! Ai plecat prea repede dintre noi si ne-ai lasat un gol in suflet si o durere mare !! Acum ne raman doar amintirile si clipele frumoase petrecute impreuna care nu o sa le uit si nici pe tine niciodata !!
Uiuiu Johnny: Ce sa intamplat de ce voi ati plecat ??? Ati lasat in urma vostra numa suferinta...:( :( :( Ai plecat Uțu Timoce nu am apucat se ne intalnim de cand ai venit in tara. Si nu ai plecat singur a venit si Ionica cu tine in lumea de dincolo... :( :( :(. A mai ramas Nelut Razvanta pintre noi, te rog Nelu fii puternic cum te stiu nu ne parasi si tu te asteptam pintre noi iara :( :( :(. Dumnezeu sa va odihneasca in pace prieteni ! :( :( :( :((((((
Diana Dia: Dumnezeu sa te odihnească în pace prieten drag!!! Nu te vom uita niciodată !! " Trei zile moartea dă ocol casei,dă ocol curții ,cu sufletul moartei sau al mortului de mână. Plânge sufletul despărțit de trup,dar lacrimile sufletului nu se văd cum nu se vede nici sufletul însuși . "
Anuţa Ioana Chiso : Nu pot sa cred ca nu mai esti printre noi...Îmi amintesc cu drag de momentele în care aveai grija de mine cand eram mica . Dupa ce am crescut mă întrebai daca îmi aduc aminte cat ai avut grija de mine ... Nu voi uita niciodata asta ! Dumnezeu sa te odihneasca în pace şi sa te ierte ... Sincere condoliante părintilor , fratilor , prietenilor si tuturor celor care te-au conoscut ! Nu te voi uita niciodata si o sa îmi aduc aminte de tine cu drag .
Bobriuc Ana: Nu cred ca randurile mele va vor putea alina durerea si tristetea prin care treceti. Golul lasat in urma prin stingerea din viata a fiintelor dragi nu poate fi acoperit de nimeni si nimic. Dumnezeu sa ii odihneasca în pace, iar familiei îndurerate sa-i dea mângâiere.
Lena Gagea: Dumnezeu sa te odihnească în pace dragul meu verişor . Nu pot sa cred , nu vreau sa cred ca nu mai esti printre noi , de ce tu ? De ce atat de repede ? Aveai o viata inainte. Ai lăsat o imensa durere in sufletele noastre ! Nu te vom uita niciodată !

Pe pagina lui Ionică Niculai:
Vyo Varvari: chiar nu imi vine să cred ce s-a întâmplat :( :( :( , am aflat și eu vestea mai târziu , Dumnzeu să vă ierte și să vă odishnească în pace prieteni dragi ! Condoleanțe familiilor și celor apropiați ! ve-ți rămâne mereu in amintirile nostre ! :( :( :(
Spaimoc Alin: Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei premature si nedrepte a celui care mi-a fost prieten si coleg. L-am cunoscut, l-am apreciat, l-am admirat! Vei ramane vesnic in amintirea mea! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante!
Dana Suciu: Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag . Cuvintele nu isi mai au rostul,orice as spune nu te mai pot aduce inapoi, dar oricum nu o sa te uit niciodata
Lidia Turdean: Odihniti-va in pace prieteni dragi . O sa ne lipsiti . Aseara ziceati ca ne vedem la cafea . Cum ramane cu asta ? O sa ramaneti in sufletele noastre mereu . Inca va asteptam ca in fiecare zi . De fiecare data reuseati sa ne aduceti zambetul pe buze . De data asta ne.ati adus lacrimi

Comentarii

19/07/16 11:21
Cititor 2

Despre " morti " numai de bine si laude ... ( spuse mai ales de " popa la inmormantare " )... !
Este incredibila comportarea, indolenta, nesabuinta si felul de a fi si de a se comporta al tinerilor de pana in 30 de ani... , care nu prea sunt dusi pe la Sfanta Biserica si sunt foarte prost pregatiti pentru " viatza " !
Care, cum vine din "capsunariile" din Spania... sau de " pe sub podurile Londrei "... sau altundeva aiurea... se dau " zmei si lei paralei " ... si viteza pe care o au in " creierul de bibilica "... ii duc exact la ... " Poarta Raiului "... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5