Dramă, la Parva. Singurul copil, găsit de mamă mort în şură. Mesajele de regret au umplut reţelele de socializare

sursa facebook

La doar 19 ani, Neluţu Moisă, din Parva, a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa. Ce poate fi mai dureros pentru o mamă, decât să îşi găsească copilul spânzurat în şură, după ce a aflat un bilet pe care copilul îi spunea că o iubeşte şi că el va dormi în şură. Vestea s-a abătut ca o dramă peste sat, tatăl băiatului, ce era în Arabia Saudită la muncă, venind cu primul avion acasă.
Zeci de mesaje sunt pe reţelele de socializare, atât de la foştii colegi de la Liceul Silvic Năsăud, cît şi de la prietenii din comună.

Flory Alexi : Mi-ai fost coleg ,prieten si verisor ....Dar drumul tau pe acest pamant sa sfarsit . În urma ta a ramas doar durere si întrebari fara raspuns .
Ai lasat un imens gol in sufletul meu.. Ai lasat doar amintirile frumoase pe care ni le vom reaminti la orice pas.Mama ta , tatal tau ce o sa faca acuma fara tine ??? Cine o sa îi mai strige mamă si tată??? Cine o sa poata sa le intelega durerea ???Cine ???Cine ???Dormi in pace suflet drag !

Ilie Calus: Nu pot sa cred una ca asta .... cand am plecat ai zis sa am grija de mine si ca ne intalnim cand vin dar acuma nu am pe cine sa mai vad .....
Orice problema ai fi avut trebuia sa fi zis ....Ne-am mai certat si ne-am impacat dar persoana ta printre noi nu mai este ....Sa sti ca in sufletul meu vei ramane tot timpul ...Imi cer scuze fata de tine si de familia ta ca nu pot sa te conduc pe ultimul drum ...Dumnezeu sa te odihneasca in pace verisorul meu.

Loginut Scurtu: Nelule!! Dece asta ? Dece a trebuit să faci asta ? ...Erai un băiat prea tânăr, un băiat prea optimist,un băiat care știa trece peste probleme!! Dece ai cedat așa ușor ? Mie si mulți altor prieteni nu ne vine să credem că nu mai ești printre noi ,nu putem crede ca te-ai stins!! Când am văzut această dramă ,nu am putut citi tuturor durerea din ochi , deoarece erau prea mulți,mulți care suferă după tine!!! RĂMAS BUN amice !!! Cu durere în suflet îți zic,, ODIHNEȘTE-TE ÎN PACE !! ..... Condoleanțe familiei și tuturor apropiaților!

Daniela Calini: Nu stiu ce te-a făcut sa iei asemenea decizie sa pleci dintre noi așa de repede,nu știm noi prin câte greutăți ai trecut tu,dar chiar daca nu am fost prietenii așa de buni eu stiu ca tu ai fost un om bun. Acum tu ai o viața veșnica o viața fără suferința si durere. Cu plecarea ta ai umplut Facebook-ul si sufletele noastre ale tuturor tinerilor de tristete si mai ales a familiei tale le-ai lăsat o durere imensa ,tu fiind singura lor mândrie si singurul lor copil. Sa le dea D-zeu forța sa treacă peste aceasta tragedie si pe tine sa te odihneasca in pace! Dumnezeu sa te ierte!

Marian Florin Bodiu: Mie încă nici nu îmi vine să cred... nu știu de ce ai ales calea asta, ai fost un prieten bun, am împărțit totul, am făcut atatea lucruri pe care nu o sa le uit! Dumnezeu să te ierte prietene!!

Deea Petruta: Copilulee , de ce ai facut asta ? Ce a fost in capul tau Nelutulee ?? Aveai toata viata in fata , un viitor frumos care te astepta . Nu pot sa cred , Dumnezeul sa te ierte !

‎Gabriela Borzasi: Nu îmi vine sa cred ceea ce aud ! Nu poate fii adevarat , este doar o gluma proastă ! Cand o sa vin vreau sa te gasesc , acolo , unde de fiecare data beam cafeaua , jos la bar ! Vreau sa stiu ca încă mai are cine sa ma cicaleasca si sa nu îmi dea pace de fiecare data cand nu am chef de nimic ! Nelutu , mi-e dor sa te aud strigandu-ma sa iti aduc o cafea , iar atunci când ma vedea-i supărată nu ma lasa-i pana nu smulgea-i un zâmbet de pe fata mea ! Nu vreau sa cred ca nu mai esti , mereu te voi pastra in sufletul meu asa cum erai tu , un băiat plin de viata si un om cu suflet bun , pfff , sper de acolo sa ai grija de părinții tai !! Erai tanar , frumos si plin de viata , niciodata nu arata-i prietenilor defapt, ce ai in sufletul tau , nu te-ai exteriorizat niciodata ! As fi vrut ca aceasta zi sa nu existe niciodata !!! Odihneste-te in pace , Dumnezeu sa te ierte prieten drag !!

Vasile Singeorzan : A luptat din rasputeri cu suferinta, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii inlacrimati si privirile pline de deznadejde si durere. Ai lasat in urma un gol imens. Singurul loc de unde nu te poate lua nimeni sunt inimile noastre si unde vei ramane vesnic. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!! Si tot nu pot sa cred ca nu mai esti printre noi de ce sa fii un inger asa de repede!!...Condoleante familiei indurerate!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5