La doar 30 de ani, inima lui Cristian Buta, unul dintre cei mai îndrăgiţi hair-styliști din Bistrița, a încetat să mai bată pe pământ

La doar 30 de ani, inima lui Cristian Buta, unul dintre cei mai îndrăgiţi hair-styliști din Bistrița, a încetat să mai bată. Era căsătorit şi avea o fetiţă de 3 ani. Soţia sa este cea care l-a găsit fără suflare, se pare că a suferit un infarct. Sincere condoleanţe familiei. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace !
Sute de mesaje sunt pe reţelele de socializare în urma aflării tragediei.
Consilierul local Mathe Attila a scris: „De 12 ani ne cunoaștem, am început să mă tund la tine de când erai elev, și lucrai după școală, te-am urmat în toate saloanele. De 12 ani doar de 2 ori nu am reușit să mă tund la tine asta fiindcă eram student în altă localitate. Dar și așa în cei 3 ani de studenție, te sunam sâmbătă și veneam după tine acasă să te duc la salon sau mă tundeai acasă. Din acești 12 ani sa transformat o prietenie, am fost la tine la nuntă am fost alături în cele mai frumoase momente ale vieții tale iar tu la fel, ai fost alături de mine în cea mai specială zi din viața mea. Absența ta aduce un gol și o schimbare enormă în viața noastră, ne va fi greu să ne adaptăm…Dumnezeu să te odihnească în pace! Alinare și multă putere familiei!“.
Patco Patricia, colegă: "Cristian Buta ,colegul meu , 8 ani de zile , 5 zile pe săptămâna, in fiecare zi mai mult de 10 ore eram împreuna … cu bune si cu grele , ca frații ,practic stam mai mult cu colegii împreuna decât cu familia , aseară s-a stins din viața , nu pot încă sa realizez asta , sa merg la salon iar el sa nu mai fie… cuvintele sunt de prisos …Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! O sa-i simt lipsa in fiecare zi , o sa-mi fie dor sa-l “cert” sau sa ne sfătuim , sa glumim … viața e atât de scurta".
Andreea Hoza, colegă: "Cristian Buta nu îmi vine sa cred. Ieri râdeam , glumeam și astăzi ? As vrea sa cred ca e o gluma proasta … Erai sufletul salonul , cine ne mai pune muzica , cine ne m-ai face sa radem , cine Cristi ? haideee înapoi la lucru, colegele tale te aștepta".
Larisa Pamy: "Cum sa mori Cristinelule ? Cum ai putut sa faci așa ceva ? Sufletu meuuuuu ne-ai distrus pe toți. Dumnezeu sa te odihneasca in pace și sa aibă mila de părinții tai si de familia ta a rămas un copil fără tata offfff Iisuse.Te iubesc din tot sufletu".
Ovidiu-Darius Moldovan: "Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea bunului meu prieten si fratior, un prieten drag care tot timpul puteam sa contez pe el. Cristi fratioru meu De azi înainte nu te voi vom mai caută la telefon,acasă sau la salon. De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai plecă niciodată".
Lucian Dragan: " O veste fulgerătoare ma trezește astăzi din somn...prietenul meu din copilărie a plecat spre o alta lume...o lume veșnică!!ai fost un om iubit de toată lumea și o sa ramai în continuare în sufletul nostru...te iubesc prietene ai grija de îngerașul tău de acolo de sus"!
Saicu Andreea: "Cristi ,ne-ai socat pe toti ..... cuvintele nu isi au rostul . Nu-mi vine sa cred ca tu ai plecat dintre noi asa repede...iti multumesc pentru toate sfaturile date Dumnezeu sa te ierte Nașule si sa aiba grija de sufletul tau... iar tu de sus sa ai grija de printesele tale(Ana si Nico) si sa le dai putere sa treaca peste aceasta grea incercare ... Drum lin spre ingeri".
Alex Kîrlig: "E greu.. Plâng.. Nu știu cum sa încep. E ceea mai mare durere pe care am simțit-o vreodată până acum. Mă prezentai la toată lumea ca fiind cel mai bun prieten al tău le spuneai ca sunt fratele tău, nu vreau sa vorbesc la trecut despre tine și nici nu am sa o fac vreodată. Fratele meu Cristi am promis amândoi ca prietenia noastră nu se va sfârși niciodată și sa știi ca asa o sa rămână tu vei rămâne fratele meu pe vecie și când bunul Dumnezeu o sa ne reunească am sa îți povestesc tot și ai sa fi mândru de mine. Am să las aici câteva din sutele de aminitiri pe care noi le avem împreună Te iubește fratele tău".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5