Lacrimi de durere la Cormaia! La doar 21 ani, Uţu Niculai, condus, azi, pe drumul veşniciei. Nimic nu avea să prevestească tragedia de după meciul de fotbal de la Leşu ! Cinci tineri au intrat cu maşina într-un stâlp

Un tragic accident avea să-i curmeze viaţa, la doar 21 ani. Împreună cu alţi patru prieteni, Uţu Niculai a mers, ca orice alt tânăr, la un meci de fotbal, în Leşu. Era pasager în maşina unui coleg de 19 ani care obţinuse permisul de puţin timp.
Conform poliţiei, în Leșu pe DJ 172 un tânăr în vârsta de 19 ani din Sângeorz-Băi în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi pasager în autoturism, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani din Sângeorz-Băi și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani din Sângeorz-Băi ambii pasageri în autoturism aceștia fiind transportați la spital. Conducătorul auto și un alt pasager din autoturism în vârstă de 19 ani au refuzat transportul la spital. Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului. Toți cei cinci tineri aflați în mașina care a rupt stâlpul electric sunt din orașul Sângeorz-Bai.

Îi plăcea mult sportul, tocmai de aceea participa, împreună cu alţi tineri, la meciuri de fotbal. Cel de la Leşu avea însă să fie, din păcate, ultimul, deşi după partidă acesta şi-a planificat, împreună cu prietenii, un alt meci pentru duminica viitoare. S-a urcat în maşină, împreună cu ceilalţi patru tineri, iar destinul i-a fost frânt prea repede. Deşi după impactul maşinii cu stâlpul de electricitate a ieşit pe picioarele lui, imediat s-a prăbuşit, din păcate protocolul de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale fiind în zadar.
Emil Niculai, căruia prietenii îi spuneau Uţu, provenea dintr-o familie cu patru copii, fiind singurul băiat. Avea două surori căsătorite şi una mai mică, de 17 ani. Lucra, ca orice tânăr pentru a-şi realiza un viitor, în construcţii.
„ Viteza? Experiența? Neatenția? D. Tehnică?... Nimic nu mai contează acum! Condoleanțe familiei îndoliate din partea comunității noastre! Dumnezeu să vă întărească în aceste momente foarte grele! Drum lin suflet tânăr” transmite primarul Traian Ogâgău.
Uţu Niculai, va fi condus azi pe ultimul drum satul sângeorzan Cormaia.
Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi familiei mângâiere.
Este încă un semnal de alarmă pentru tinerii noştri care se urcă la volan, neînţelegând că viteza sau o fracţiune de neatenţie te poate costa viaţa.

Zeci de mesaje de rămas bun sunt pe pagina de facebook, prietenii catalogându-l drept un băiat foarte bun care mereu sărea în ajutorul semenilor - „Un prieten şi un om uimitor”.
Ionuț Adrian: „Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului, care rămâne în urma ei. Dumnezeu să-l ierte si s-al odihneasca in pace!”.
Adriana Kardan: „Dumnezeu să te odihnească Vărule nu îmi vinesă cred că ai plecat dintre noi și ne-ai lăsat și te-ai înălțat la ceruri: fie ca sufletul tău să fie liniștit printre stele dacă pe acest pământ nu ai putut să ți-o găsești liniștea sufletească vei rămâne mereu în viață în sufletele noastre Dumnezeu să îți ierte păcatele Amin”!.
Ionela Slatariu: „Dumnezeu să te odihnească în pace copile și să le dea putere părinților tăi să treacă cu bine peste încercarea cea grea”.
Grigore Chivu Borgovan : „Cuvintele nu iși mai au rostul... nu pot sa cred... Dumnezeu sa te odihneasca in pace drag prieten... nu o sa te uităm niciodată... mi-ai spus acum cateva ore " plec frate, ne vedem" , nu mi ai spus unde pleci... Doamne ai grija de sufletul lui”.
Denis Danut Gabor: „Frate... îmi este greu sa cred ca te ai dus de printre noi.....ai fost un prieten și un om uimitor.. dar azi când ne am întors toți de la fotbal...tu din păcate nu ai mai avut ocazia sa ajungi acasă la familia ta...nu o sa te uit prietene
Dumnezeu sa te odihneasca in pace”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5