Câtă durere ! O vizită la copilul student la Cluj s-a transformat în tragedie pentru familia Barani. La doar 22 de ani, Filip băgat în pământ de un şofer băut. Era în maşină cu mama şi tata

Vestea că un bistriţean a murit la doar 22 de ani într-un accident, la Cluj, pe str. Horea, a şocat întreaga ţară, mai ales că şoferul care a provocat tragicul accident, de loc din Republica Moldova, era băut şi a intrat pe contrasens. Mai mult, a fugit de la faţa locului accidentului, Poliţia reuşind în scurt timp să-l găsească şi să-l încătuşeze.
Filip Barani, student la Universitatea Tehnică din Cluj, se afla împreună cu tatăl lui, Daniel şi cu mama Viorica în maşină, bucurându-se împreună de o zi frumoasă de duminică. Căci, ce poate fi mai frumos pentru părinţi decât să-ţi vizitezi copilul la facultate, la Cluj. Nimic nu avea să prevestească momentul în care tânărul moldovean de doar 21 de ani, aflat sub aburii alcoolului, va pătrunde pe contrasens, distrugând o familie.
Inima lui Filip a cedat la locul accidentului, iar tatăl lui, care conducea, şi mama au fost preluaţi de Salvare în stare de şoc, de altfel bărbatul făcând două infarcturi, unul la faţa locului şi altul la spital.
Filip mai avea un frate, Samuel, care este tot la Cluj.
Conform datelor primite de la Spitalul Cjuj, tatăl are următorul diagnostic: STEMI infero-posterior. Luxație sold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare. TCC. Escoriații mâna dreapta. Escoriații gambe bilateral. Accident rutier. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru tratament. După rezolvarea IMA va fi preluat la Clinica de Ortopedie. Mamasuferă de: Politraumatism prin accident rutier.TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan.Traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral. Fractură cominutivă cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga. Fractură ramura ilio-ischio pubiană dreaptă. Disjuncție simfiza pubiană. Fractură aripă sacrată bilateral. Fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng. Fractură diafiză humerală stângă cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI. Este conștientă, orientată, cu imobilizări ale fracturilor. Se va interveni chirurgical pentru fracturi.
Şoferul vinovat – diagnostic: TCC minor grad 0. Escoriații frontale. Contuzie radiocarpiană stângă. Contuzie toracică. Accident rutier.
Pasagerul dreapta din maşina moldoveanului – diagnostic: TCC minor grad 0. Traumatism toracic. Traumatism mâna stângă cu fractură cominutivă metacarp ll. Traumatism picior drept. Fractură haluce drept.
Sute de mesaje de condoleanţe au apărut pe profilul lui de facebook, mulţi dintre ei spunând că şi-a prevestit moartea, mai ales că la plecarea spre Cluj a făcut un story în care spunea „Şi am plecat” şi era postat drumul care s-a dovedit a fi fără întoarcere.

Amir Andrei: Dumnezeu să te ierte om frumos, ai plecat prea devreme de lângă noi...
Nimeni nu te va uita niciodată pentru ca ai fost mereu omul acela care oricât de supărat ar fi fost cineva tu-l făceai să zâmbească ...
Îmi vei lipsi enorm frățiorul meu.
Dana Diana: Domne nu Ami vine sa cred că deși dus așa repede dintre noi Ami pare foarte rău ai fost in un prieten cel mai bun nu te voi uit nici odată.

Ionut Emy Sarbu: Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a unei fiinţei iubite. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-ți odihnească sufletul Finule Filip Barani....
Jessica Karina: Deci practic nu îmi vine sa cred... Sper doar ca e o gluma proasta și ca nu e adevărat!! Ai plecat prea devreme dintre noi... Erai o persoana minunată, mereu zâmbitoare , mereu ma făceai sa rad când vorbeai cu mine... Azi din păcate nu mai ești printre noi.. tot ce mi-a mai rămas.. sunt conversațiile cu tine..
Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag!
Condoleanțe familiei și multă putere!
Dany Spanu: Filip Barani mare păcat ca ai parasit lumea asta asa devreme un băiat atat de cumsecade...DUMNEZEU sa te primească împărăția cerurilor!

Cristina Poto: Câtă frumusete,sa se risipească într-o clipa!Nu vreau si nu pot sa inteleg de ce ai plecat,iubitu nostru...Ai lasat multa durere in sufletele noastre,frumusetea noastra!

Herman Farkas: Mare pacat un tinar asa frumos a plecat dintre noi prea repede. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

Claudiu Power: Condoleante numi vine sa cred Dumnezeu să-l odihnească suflet bun.
Flory Alexi: Nici nu-mi vine sa cred ca ai plecat asa de vreme și de tânăr ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa iti întărească familia în aceasta grea suferință . Acum opt luni râdeam cu lacrimi și ne-ai făcut ziua frumosa ne-ai lăsat o amintire frumoasa. odihneste în pace suflet frumos.
Stefan Iloaie: Tot mai multi tineri mor, si mor din prostiile si vitejiile altora mor fara nici un fel de vina si drept de raspuns, trist.....ar fi multe de zis insa pt el e prea tarziu ar trebui sa invatam toti ceva din asta sa invatam chiar si din greselile altora.
Șerban Nsd: Bă nu îmi vine sa cred ce văd, un prieten foarte vechi, am fost colegi de grădiniță, ne știm de peste 15 ani, mereu a fost un om de treaba, îmi amintesc când mergeam la strând sau când rămâneam după școală sa jucam cărți..
Mirel Bombi: Nu mai am cuvinte vere ma gândeam ca ne întâlnim la o petrecere sa fim bine și sa ne distram n-am cuvinte vere e prea devreme ne-ai părăsit prea repede nu pot sa cred mai lăsat fără cuvinte chiar nu știu de ce ai plecat asa de repede sunt sigur ca și acolo sus în cerurii vei fi bine primit find ca ai fost un om deosebit tot timpul cu zâmbetul pe buze nu te voi uita niciodată. Gabriel Dumnezeu sa te ierte.
Gusti G Zara: Nu pot sa cred ne ai lasat fara cuvinte ai plecat prea de vreme ne ai lasat o durere in inima nu am sa te uit nici odata vei rămâne în inimile noastre Filip Barani

Alvostru M Dorin: ai fost si vei ramane in sufletele noastre nu te vom uita nici o data imi pare rau ca ai plecat asa repede dintre noi imi pare rau Filip Barani

Ionut Emy Sarbu:
Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a unei fiinţei iubite. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-ți odihnească sufletul Finule Filip Barani....

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5