Tragedie, de ziua lui, pentru bistriţeanul Samuel Barani, câştigătorul Trofeului Crizantema de Aur. La doar 22 de ani, fratele lui, Filip, omorât de un şofer beat. Era în maşină, la Cluj, cu părinţii

La doar 22 de ani, într-un accident, la Cluj, pe str. Horea, un bistriţean a fost omorât de un şofer băut ce a intrat pe contrasens în maşina în care se afla cu părinţii. şoferul de peste Prut a fugit de la faţa locului accidentului, Poliţia reuşind în scurt timp să-l găsească şi să-l încătuşeze.
Filip Barani, student la Universitatea Tehnică din Cluj, se afla împreună cu tatăl lui, Daniel şi cu mama Viorica în maşină, bucurându-se împreună de o zi frumoasă de duminică, în ajunul zilei de naştere a unicului frate, Samuel Barani,de 24 de ani, ce a câştigat Trofeul Crizantema de Aur, ediția 2019.
Căci, ce poate fi mai frumos pentru părinţi decât să-ţi vizitezi copiii la facultate, la Cluj ? Nimic nu avea să prevestească momentul în care tânărul moldovean de doar 21 de ani, aflat sub aburii alcoolului, va pătrunde pe contrasens, distrugând o familie. Inima lui Filip a cedat la locul accidentului, iar tatăl lui, care conducea, şi mama au fost preluaţi de Salvare în stare de şoc, de altfel bărbatul făcând două infarcturi, unul la faţa locului şi altul la spital. Vestea a venit ca un fulger pentru Samuel Barani, mai ales că azi urma să petreacă la împlinirea a 25 de ani. La doar 24 de ani, Samuel aducea anul trecut Trofeul Crizantema de Aur, după mulţi ani, la Bistriţa. De-a lungul timpului, la Bistriţa au fost aduse mai multe premii de la celebrul festival, însă doar Domnica Dologa a reuşit să mai aducă trofeul în 1998, Samuel venind la Bistriţa cu înalta distincţie a celui mai important festival de romanţe, din nou, după 21 de ani. Samuel Barani şi-a început pregătirea muzicală la 17 ani, la clarinet şi pian, apoi şi-a continuat studiile, după absolvirea Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa, secţia canto clasic, la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, unde, în momentul de faţă este masterand. Face parte din Corul Operei din Cluj.
În loc de mesaje de felicitare, de ziua lui, pe facebook Sami are mesaje de condoleanţe, inclusiv de la colegii de scenă:
Pugna Alexandru: Condoleanțe, Samuel. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-l primească de-a dreapta Sa, iar vouă, familiei, să vă dea multă putere de a trece peste această sfâșietoare durere. Mai ales ție putere multă de a te putea ocupa de cele trebuincioase acum, având în vedere că părinții sunt în starea aceasta grea. Nădejde și Credință! Bunul Dumnezeu să fie cu tine!
Alina Mavrodin: Condoleanțe , dragă Sami! Cuvintele sunt prea sărace in asemenea împrejurări. Bunul Dumnezeu să te întărească in această grea încercare ! Iertare de păcate și odihnă veșnică pentru dragul tău frate , atât de timpuriu chemat la Domnul ! Însănătoșire grabnică și multă putere pentru părinții tăi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5