Cel mai eficient motocultor numai pe tehnicbazar.ro

În ultimii ani tehnologia a evoluat într-un ritm destul de rapid, dar în același timp au crescut și nevoile oamenilor de a trăi într-un mediu cât mai curat și mai aspectuos. Astfel dorința de a deține un motocultor s-a transformat într-o necesitate indispensabilă pentru cei care locuiesc la casă.

Tehnic Bazar reprezintă una dintre putinele companii de pe piața din România care furnizează articole de grădinărit de calitate superioară, la cele mai mici prețuri. Aceasta își promovează produsele în mediul online pe tehnicbazar.ro, întocmai pentru a le oferi tuturor posibilitatea de le achiziționa în mod eficient și fără prea mari bătăi de cap.

Îngrijirea spațiului verde este una dintre preocupările pe care un om gospodar le are, pe lângă celelalte treburi de care trebuie să se ocupe pentru a păstra curtea și grădina într-o stare cât mai bună.

Ce este un motocultor și cum poate fi întrebuințat acesta?

Un motocultor este un utilaj ce are dimensiuni mici și se poate folosi de către cei care doresc să își îngrijească curtea într-un mod corespunzător. Acesta are o construcție foarte simplă, ceea ce permite manevrarea într-un mod extrem de facil.

Acest utilaj are în componența sa un motor suficient de mic, dar care oferă o foarte bună funcționalitate. Unii îl cunosc sub diverse denumiri, precum motocoasă și motocultivator. Persoanele care locuiesc la casă știu foarte bine la ce folosește acesta și cum se întrebuințează.

Cei care nu au mai folosit un astfel de aparat, ar trebui să aibă câteva lucruri în vedere atunci când se hotărăsc să achiziționeze un motocultor.

  • Trebuie ținut cont de lățimea minimă a motocultorului deoarece prin acesta este influențat spațiul care se lasă între rândurile de cultură, atunci când se urmărește eliminarea ierburilor crescute inestetic.
  • Montarea frezei trebuie făcută cu maximum de atenție și grijă. Trebuie urmărită îndeaproape antrenarea de la priză, atât cea din spate, cât și cea de sub motocultor. De altfel, este important să se verifice și echipamentele de lucru din pachet cu care se va realiza montarea motocoasei.

De asemenea, atunci când se alege o motocoasă, trebuie avut în vedere care este structura culturilor agricole. Atât aceasta cât și suprafața contează atunci când vine vorba despre achiziționarea motocultorului potrivit.  De exemplu, în vederea îngrijirii unei plantații de pomi ce se întinde pe o suprafață mare de aproximativ 2 ha, precum și pe o distanță de 1,2 metri, se va opta pentru acel dispozitiv cu o putere ce variază între 10-14 cp.

Pentru îngrijirea unei astfel de culturi, pe tehnicbazar.ro sunt disponibile cele mai moderne și calitative astfel de motocultoare, la prețuri accesibile și pentru cei care dispun de un buget mai restrâns. Pe lângă toate criteriile mai sus menționate, unul la fel de important îl constituie prețul de achiziție. În acest caz, este stabilit un foarte bun raport calitate-preț.

Avantajul pe care îl oferă motocultorul de la Tehnic Bazar reprezintă faptul că acesta este constituit în așa fel încât să ofere utilizatorilor posibilitatea de a decupla roțile, anulând depunerea unui efort inutil atunci când se fac viraje.

Ce caracteristici deține motocultorul de pe tehnicbazar.ro?

Cei care dețin câteva cunoștințe privitoare la acest tip de mașinărie ce se utilizează în grădină, se vor putea orienta mai ușor atunci când doresc să achiziționeze un motocultor. În continuare vor fi prezentate câteva dintre caracteristicile pe care un motocultor de calitate superioară de la Tehnic Bazar le are. Cei care nu sunt familiarizați cu acest tip de detalii, pot solicita ajutorul experților acestei companii.

  • Cutie de 7 viteze (3 înapoi și 4 înainte), în baie de ulei
  • În ceea ce privește ambreiajul, acesta este constituit de un multidisc cu control manual
  • În componența mașinăriei intră câteva dispozitive de siguranță precum cel care împiedică motocultorul să își schimbe sensul de mers în momentul în care priza de forță este funcționabilă, dar și oprirea automată a motorului atunci când se pierde controlul asupra întregului aparat.
  • Acesta deține un sistem de control al adâncimii de lucru și o freză de 70 de cm, cu un număr de 20 de cuțite
  • Roțile motoare sunt pneumatice: 5-10”
  • Deține o manetă de control ce permite utilizarea facilă, precum și un dispozitiv de blocare
  • Are o priză de putere independentă și un sistem ce se cuplează rapid
  • Ghidonul poate fi reglat atât în lateral, cât și în înălțime; acesta poate fi reglat la 180o la un sistem de antivibrații

Motocultoarele reprezintă  o metodă ideală și extrem de eficientă de a acorda grădinii îngrijirea de care are nevoie, dar în același timp și de a rezolva o treabă într-un mod practic și plăcut. Cele de pe tehnicbazar.ro pot fi întrebuințate cu succes atât în regim profesional, cât și de persoanele ce nu dețin experiență vizavi de aceste mașinării.

Pe acest site sunt disponibile atât motocultoare, cât și game variate de articole pentru grădinărit. Avantajul achiziționării de articole din acest loc costă în faptul că prezintă o calitate incontestabilă, rezistă pentru o perioadă îndelungată de timp, și se pot achiziționa la cele mai bune prețuri. Cei care doresc să intre în posesia acestor tipuri de mașinării și să se bucure de beneficiile pe care le oferă, pot accesa cu încredere site-ul tehnicbazar.ro, unde pot plasa o comandă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]