Bistritenii sunt tot mai interesati de unelte inovatoare pentru gradinarit

Incurajati de ritmul alert al vietii de zi cu zi, tot mai multi bistriteni apeleaza la instrumente pentru gradinarit proiectate in lumina ultimelor tehnologii. Curtile si gradinile bistritenilor sunt ingrijite cu multa dedicare, in timp ce truda este inlocuita mai degraba cu relaxarea de a lucra in aer liber.

Datorita spiritului intreprinzator si iscusit in gospodarie al bistritenilor, Magazinul Ogorul isi gaseste inspiratia pentru a proiecta unelte din ce in ce mai performante si adaptate nevoilor cotidiene. Magazinul online Ogorul bucura fermierii mici si medii de cultura, dar si fermierii din horticultura, respectiv legumicultori, pomicultori, cultivatori de vita – de – vie, punand la dispozitie un portofoliu cuprinzator de produse.

Din dragoste pentru ogoarele bistritene si locuitorii care perpetueaza pasiunea pentru lucrul pamantului,  Magazinul Ogorul sprijina activitatile agricole printr-o gama impresionanta de produse si servicii. Magazinul online cuprinde patru categorii de produse: casa si gradina; produse agro – farm; utilaje si accesorii agricole; masini, unelte, accesorii, fiecare categorie fiind structurata in alte mici categorii, in functie de trebuintele fiecarui gospodar. In cei patru ani de la infiintare, Magazinul Ogorul a mentinut stacheta ustensilelor premium, furnizand calitate si tehnologie de top in fiecare colet livrat pe teritoriul Romaniei.

Cea mai apreciata categorie de produse este, de departe, cea de motosape si motocultoare. Magazinul Ogorul pune la dispozisia bistritenilor 115 modele de motosape si motocultoare ale producatorilor de top ENERGO, Gardenia, Greenfield, Hecht, Honda, O-Mac, ProGarden, Pubert si RURIS. Cunoscand cat de greu trudesc gospodarii pentru a agonisi bani pentru cele trebuincioase, Magazinul Ogorul pune la dispozitia bistritenilor intrumente pentru gradinarit la preturi extrem de competitive, care variaza intre 500 – 10.000 Lei si, pe langa preturile scazute simtitor, ofera si reduceri de pana la 20%.

In functie de combustibilul de care dispun bistritenii, de la caz la caz, motosapele si motocultoarele expuse in magazinul online pot functiona cu: benzina, benzina fara plumb, Diesel, electric, motorina. In ceea ce priveste puterea motorului la o motosapa, aceasta variaza intre 2.1 CP – 10 C.P., in functie de nevoia si intrebuintarea  motosapei, iar capacitatea cilindrica poate varia intre 25 – 440.

Latimea de lucru variaza, de altfel, de la model la model. Recomandarile magazinului ar fi, spre exemplu, motocultorul  Pro Series 1350-S, 13cp cu latimea de lucru intre 75 – 150 cm, care va ofera posibilitatea sa lucrati la adancimi de pana la 30 cm si va scuteste de munci istovitoare, sau motocoasa Progarden HS 500 daca sunteti in cautarea unui sprijin pentru activitatile de gradinarit. Orice va doriti veti gasi cu siguranta in categoria de motosape si motocultoare.

Specificatiile fiecarei unelte variaza, asa cum am mai spus, in functie de scopul utilizarii, astfel ca pretentiile in ceea ce priveste performanta acesteia trebuie sa fie sustinute pentru a putea face o investitie pe termen lung. Magazinul Ogorul dedica bistritenilor gospodari si dedicati muncii lor o gama variata de unelte care le vin in ajutor si le daruieste timp pentru ceea ce conteaza. De asemenea, Magazinul Ogorul promoveaza grija pentru ogor si pasiunea pentru gradinarit, fapt pentru care propune preturi competitive, accesibile tututor bugetelor, oferind experienta unor unelte de calitate, trainice, care incorporeaza tehnologii de top.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5