Cel mai frumos manechin al României, Andrei Dobrin, porneşte într-o nouă etapă a vieţii. Emoţii duble pentru părinţi, Alexandra calcă pe urmele fratelui

Emoţii mari pentru Dorin şi Nadia Dobrin pentru că cei doi copii ai lor trec prin momente importante ale vieţii.
Andrei a finalizat cu brio cursurile Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, fiind pe lista premianţilor. Tânărul bistriţean ce a uimit lumea prin frumuseţea lui, deşi este curtat de agenţii de modă din New York care şi-ar dori să-şi continue studiile acolo, a ales să meargă mai departe pe drumul informaticii, acasă, la Cluj, la Universitatea „Babeş-Bolyai”.
Deşi o perioadă, fiind examenele de Bacalaureat, a renunţat la podiumul de modă şi la ofertele venite din toată lumea, Andrei va fi prezent în vară la Festivalul de Modă de la New York. Absolvent al clasei a XII-a A la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profil matematică-informatică, Andrei Dobrin are o evoluţie spectaculoasă în lumea modei, reuşind, cu ajutorul Agenţiei Attitud Models, iar mai apoi prin colaborarea şi cu alte agenţii, să semneze contracte cu importante case de modă pe plan internaţional.
Tânărul bistriţean, iubit de casele de modă din Milano, Londra, Paris, Taipei, Tokio şi Seul a fost primit cu braţele deschise de lumea modei, reuşind să semneze contracte cu case celebre de modă precum Dior şi Prada. Este unul dintre cei mai bine cotaţi manechini din generaţia sa. Vara trecută a fost prezent, timp de două luni, în America, acolo unde a defilat pe una dintre cele mai importante scene ale modei. New York Fashion Week a adus în metropola americană cei mai importanţi creatori din lumea modei. Bistriţeanul nostru fiind prezent într-un clip publicitar alături de unul dintre cei mai renumiţi manechini de la Victoria’s Secret – Lilly Aldridge, dar şi de iubita lui Justin Biber, Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin. Andrei Dobrin a fost desemnat doi ani consecutiv, cel mai bun model masculin din România, demonstrându-ne astfel că din Bistriţa porneşte un nume în lumea modei de care putem fi mândri şi care străluceşte pe scenele internaţionale.

Bucuria este dublă pentru Dorin şi Nadia, pentru că şi fiica lor, Alexandra Maria, a absolvit Şcoala Gimnazială nr. 6 Bistriţa cu media 10 pe toţi anii şi îşi va urma studiile la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profilul bilingv.
Alexandra este cooptată de Agenţia Elite Paris, călcând pe urmele fratelui ei şi promiţând multe în domeniul artei.
Felicitări acestor copii frumoşi, dar şi părinţilor lor care i-au crescut cu respect pentru semeni şi cu dragoste pentru frumos.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]