Andrei Dobrin, la Săptămâna Modei de la Milano şi Paris. Bistriţeanul, imaginea Hugo Boss şi Jw Anderson. La vară urmează Tokyo, timp de două luni

Bistriţeanul Andrei Dobrin, cotat unul dintre cei mai buni manechini ai lumii, s-a aflat, zilele trecute, în Suedia pentru un lookbook la Acne Studio la Agnes Studio. De aici bistriţeanul s-a îndreptat spre Florenţa unde participă la Săptămâna Modei. Urmează Milano şi Paris, tânărul de 17 ani de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, fiind imaginea renumitelor brand-uri Hugo Boss şi Jw Anderson.
Tânărul manechin ne spune că este la ultimele repetiţii pentru renumitele festivaluri de modă şi că speră să aibă succes, aşa cum a avut şi până acum.
În perioada 30 iunie – 2 iulie, bistriţeanul se va afla la Timişoara, unde tinerii aspiranţi la o carieră în modeling vor avea ocazia să îl întâlnească la fashion workshop, iar mai apoi, timp de două luni, va fi prezent cu contract în Tokyo.

Elev în clasa a X-a A la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profil matematică-informatică, Andrei Dobrin are o evoluţie spectaculoasă în lumea modei, reuşind în aproximativ un an, cu ajutorul Agenţiei Attitude Models, iar mai apoi prin colaborarea şi cu alte agenţii, să semneze contracte cu importante case de modă pe plan internaţional cum ar fi Dior şi Prada. Andrei este model şi la Metropolitan Models Agency, Wilhelmina Models şi Elite Model Management Milano.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]