( Video) Bistriţeanul ce uimeşte lumea prin frumuseţea lui, într-o reclamă filmată la New York, alături de vip-uri americane !

Este unul dintre cei mai bine cotaţi manechini din generaţia sa. Vara aceasta a fost prezent, timp de două luni, în America, acolo unde a defilat pe una dintre cele mai importante scene ale modei. New York Fashion Week a adus în metropola americană cei mai importanţi creatori din lumea modei. Tânărul bistriţean a prezentat pentru Agenţia Next Models şi pentru branduri precum Wood House Army sau LINDER Nyc.
Prezenţa bistriţeanului nu a fost ratată nici de publicaţiile de gen, printre care Hero Magazine NYC.
„New York-ul este unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii, sunt multe locuri de văzut aici şi nu pot să spun decât că-mi place foarte mult. Prezentările au fost la înălţime şi mă bucur că am putut să-mi reprezint ţara şi în cel mai îndepărtat colţ al lumii, pe tărâmul american”, ne-a declarat Andrei Dobrin.
Se pare că, rezultatele de pe tărâmul american încep să apară, bistriţeanul nostru fiind prezent într-un clip publicitar alături de unul dintre cei mai renumiţi manechini de la Victoria’s Secret – Lilly Aldridge, dar şi de iubita lui Justin Biber, Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin. Flimarea a fost deja postată de impresarul bistriţeanului, Vali Pungă, pe site-ul Agenţiei Attitude Models.
Reclama, filmată într-unul dintre fascinantele hoteluri ale metropolei americane St Regis, prezintă unul dintre parfumurile semnate de celebrul designer Carolina Herrera, pe care întreaga lume o cunoaşte datorită faptului că se ocupă de ţinutele primei doamne a Americii.
Elev în clasa a XII-a A la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profil matematică-informatică, Andrei Dobrin are o evoluţie spectaculoasă în lumea modei, reuşind, cu ajutorul Agenţiei Attitude Models, iar mai apoi prin colaborarea şi cu alte agenţii, să semneze contracte cu importante case de modă pe plan internaţional.
Tânărul bistriţean, iubit de casele de modă din Milano, Londra, Paris, Taipei, Tokio şi Seul a fost primit cu braţele deschise de lumea modei, reuşind să semneze contracte cu case celebre de modă precum Dior şi Prada.
Andrei Dobrin a fost desemnat doi ani consecutiv, cel mai bun model masculin din România, demonstrându-ne astfel că din Bistriţa porneşte un nume în lumea modei de care putem fi mândri şi care străluceşte pe scenele internaţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5