Cel mai iubit sângeorzan s-a întors acasă. Vezi cum a fost primit !

Aseară, la Mega Park, în Sângeorz Băi, a avea loc tradiţionala Horă Someşană, iniţiată de Traian Ogâgău, manager Radio Someş. În spectacolul de zile mari au fost invitaţi să cânte Ioan Dordoi, Felix Gălan, Anuţa Motofelea, Ionuţ Bledea, Diana Cârlig, Cristina Bugnar, Marcel Avram, Mădălina Mârza, Oana Matei, Mirela Petruş şi Bogdan Berbecari, în acompaniamentul orchestrei conduse de Florin Sas.
Sângeorzenii , cu mic cu mare, au îmbracat staie de sărbătoare, evenimentul derulându-se sub genericul „Dacă ne uităm tradiţiile, uităm de unde am plecat”. Este cea mai mare manifestare de peste an ce se derulează la Sângeorz Băi.
Nu putea lipsi, aşadar, mândria oraşului, fotbalistul Gabi Balint. Cu o zi înainte, celebrul om de fotbal, acum analist la Digi Sport, a trecut pe la virginia Linul, de unde şi-a luat un costum tradiţional, cu vestitul clop cu păun.
Gabi a fost aşteptat, ca un adevărat cetăţean de onoare, nu doar cu bucate alese, ci şi cu ţuică originală cu săcăre, după cum se observă din pozele postate pe o reţea de socializare de Traian Ogâgău. Sportivul a jucat, s-a pozat cu toată lumea şi s-a simţit bine, acasă, ca în vremea copilăriei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5