Vezi ce spune Gabi Balint despre primarul Traian Ogâgău. Pauza mare, cu celebrul fortbalist: Nu aveam Facebook şi telefoane mobile, trebuia să chemăm fotograful staţiunii

Renumitul fotbalist Gabi Balint a vizitat, în pragul sărbătorilor de iarnă, în oraşul natal, Sângeorz Băi. Aici, actualul antrenor a participat, în parcul staţiunii, la o seară de colinde, rămânând impresionat de modul în care a fost organizat acest eveniment. „Niciodată nu a fost atât de frumos împodobit parcul din staţiune pentru sărbătorile de iarnă. Iar colindele au mers direct la suflet. Primar nou, vremuri noi”, spune Balint.
Tot în aceste zile, fotbalistul s-a întâlnit cu elevii şi profesorii Liceului „Solomon Haliţă” din Sângeorz Băi, sub genericul „Pauza mare cu Gabi Balint”. „Am amintiri frumoase din locul în care am făcut clasa a IX-a, pe acele vremuri nu aveam Facebook şi telefoane mobile, trebuia să chemăm fotograful staţiunii când doream să facem o fotografie. Aveam în schimb ore de sport şi iarna mergeam la schi, la săniuş şi la câte o bătaie cu bulgări de zăpadă”, îşi aminteşte fotbalistul.
Şi pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, Balint n-a ezitat să guste şi un pahar cu pălincă la Crama Veche în Bistriţa, imaginea imortalizată pe Faceboock fiind însoţită de următorul mesaj: „Fie pâinea cât de rea / Tot mai bună-i pălinca / Când o bei la Bistrița / Pe un timp de vreme rea”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5